Karlovački osnovci na ekskurziji u Beogradu posetili Cecu u njenoj vili

U okviru jednodnevne eskurzije odeljenja trećeg razreda osnovne škole "23. oktobar" iz Sremskih Karlovaca, đaci su imali priliku da posete dom Svetlane Ražnatović, koja se sa mališanima družila, a na poklon im je dala potpisan CD.

Ovaj nesvakidašnji događaj otkrio nam je roditelj učenice jednog odeljenja trećeg razreda ove škole (ime poznato redakciji), koja se pre dva dana vratila sa pomenute ekskurzije i tati ispričala kako joj je bilo.

"Na moje pitanje kako je bilo na eskurziji, prvo što mi je rekla je da su bili kod Cece u kući, da je kuća ogromna, da su dobili autogram i CD lično od nje. Moje dete nije vaspitano da zna ko je Ceca, pogotovo ne da se takvoj osobi divi i traži od nje autogram", kaže on za 021.

U dogovoru sa školom i prema planu puta trebalo je da deca posete Zoološki vrt, Avalski toranj, Muzej vazduhoplovstva i stadion Crvene zvezde. Prema rečima njegovog deteta, ali i još nekolicine vršnjaka koju je, kako tvrdi, kontaktirao, tri učiteljice koje su vodile decu na ekskurziju dosetile su se da bi zanimljivo da probaju da posete i Cecinu kuću, koja se nalazi pored Marakane.

"U početku sam mislio da je šala, ali sam shvatio, znajući svoje dete da ipak govori istinu. Naravno da je većina dece i roditelja sa oduševljenjem, a ne sa nevericom kao ja, dočekala priču o toj poseti, jer živimo u takvom društvu gde je sve naopako, ali moje dete i ja ne delimo to oduševljenje", jasan je on.

Za 021 dodaje i da je jutros lično pozvao direktora škole, koji mu je objasnio da su učiteljice Cecu "verovatno srele na parkingu", a kako tvrdi, nakon toga je počeo da ga vređa. I redakcija 021 pokušala je da stupi u kontakt sa direktorom škole "23. oktobar" Goranom Maravićem, ali je on spustio slušalicu nakon što je čuo razlog poziva. Javnost će za sada ostati uskraćena za obrazloženje ovog postupka učiteljica, jer direktor Maravić ni nakon nekoliko kasnijih pokušaja nije želeo da se odazove.

Načelnik školske uprave za Južnobački okrug Jovan Vukčević rekao je za 021 da ne može da komentariše slučaj o kome nema sve potrebne informacije, ali je napomenuo da ni jedna škola ne sme da odstupa od utvrđenog plana ekskurzija.

Pevačica se oglasila nakon naše priče, demantujući za Blic da su učenici iz Sremskih Karlovaca posetili njenu kuću u sklopu ekskurzije. "Dešava se da mladi stanu ispred kuće i slikaju se, i da me, ako ja prođem, zamole da se slikamo. Naravno da im izađem u susret, ali ova priča je potpuno besmislena", rekla je Ražnatovićeva i dodala da joj nije jasno kome ide u prilog da takvu priču izmisli.

Svetlana Ražnatović je jedna od najpopularnijih ovdašnjih folk pevačica, a karlovačke učiteljice i roditelji dece koju uče životnim vrednostima mogli su poslednji put da je vide na ovim prostorima tokom prošlogodišnjeg dočeka Srpske nove godine na Trgu slobode kada ju je slušalo oko 50.000 ljudi.

Komentari 124

  • @ Josip

    07.06.2016 08:32
    Možda bi reagovao Zvonko Bogdan!!
  • josip

    07.06.2016 08:13
    Da je bila poseta Juliji Bisak niko ne bi reagovao....
  • Prečanin

    05.06.2016 17:47
    Sobzirom da Srbi doživljavaju Ražnatovićku kao ikonu srpstva i Majku Srba , ne vidim nikakav skandal, naprotiv , svi mi treba da se radujemo što imamo takvu Mater i ikonu !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti