VIDEO: Besplatna radionica web programiranja za devojke

Četvrta besplatna radionica web programiranja za devojke, "Rails Girls 4", održaće se 25. i 26. juna, a prijave se primaju do 15. juna.

Rails Girls Novi Sad je deo globalne inicijative koja ima za cilj da približi IT svet ženama i osnaži njihovo interesovanje za aktivnu izgradnju web-a. Dva dana učenja web programiranja, u prijateljskom okruženju u malim grupama, potpuno besplatno i u pozitivnoj volonterskoj atmosferi. Nije neophodno imati predznanje, potreban je samo laptop, interesovanje i želja da se malo slobodnog vremena odvoji na neformalno učenje početnog nivoa programiranja.

Formular za prijavu možete popuniti OVDE , dok zvaničnu stranicu događaja možete pronaći OVDE.

U nastavku možete pogledati kratak dokumentarac o prethodnoj Rails Girls radionici:

  • Brban

    05.06.2016 03:31
    DISKRIMINACIJA !
    Kad je glasanje bilo samo za muskarce nije valjalo ? A sad programiranje samo za zene ? U kuhihju , kuvajte rucak i radjajte decu !
  • miki

    04.06.2016 20:40
    @Rajko
    Da si pogledao video, skontao bi da samo ove dve furaju taj fazon. I zasto suditi o nekom po izgledu? To je odlika plitkih ljudi...
  • @tt

    04.06.2016 16:05
    Miš se u profesionalnom programiranju NE koristi.

    Koristi se eventualno za modelovanje grafičkim sintaksama, ali za kodiranje je krajnje nepotreban.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.