Svirka za pomoć Dejanu Egelji

Svirka četiri autentična, autorska, novosadska benda održava se u nedelju 12. juna u "Think Tank Studio" u Kineskoj četvrti.

Svirka je humanitarnog karaktera jer se prikupljaju prilozi za lečenje Novosađanina Dejana Egelje. On ima maligni melanom koji agresivno napreduje i potrebna mu je novčana pomoć kako bi se lečio u inostranstvu.

Na" Svirci za Egija" nastupaće Azil 5, Šinobusi, MinJah Crew i Tri kapljice. Bendovi su se odrekli honorara, ulaz je donacija, a početak je u 20 sati.

Inače, pomoć se može uplatiti i dinarski račun: 340-33329709-52, devizni račun: 340-7649326228, SVRHA: Pomoć rodbini ili preko PosTneT - Egelja Nebojša mobilni: 062 820 47 42. Kutije za priloge su u kafeu Oblomov (Vojvođanskih brigada) i agenciji "Jelena" (Gagarinova 4a).

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti