Nestao Nikola Stojčić iz Kisača, potraga u toku

Nikola Stojčić iz Kisača, maturant dizajnerske škole "Bogdan Šuput", nestao je u sredu, 15. juna, oko pola deset uveče.

Prema rečima njegovog oca Siniše, Nikola je oko 19:45h rekao roditeljima da ide u teretanu, ali otac ga je video u autobusu za Novi Sad. Kada ga je pozvao, Nikola mu je rekao da ide kod druga. Kod tog druga, međutim, nije došao, a oko deset uveče mu se gasi telefon i gubi svaki trag.

"Razgovarali smo sa drugom kod kog je rekao da ide i to dete ne zna gde bi Nikola mogao biti. Takođe, i njegova razredna je razgovarala sa učenicima i objasnila im ozbiljnost situacije, ali za sada nemamo pomaka i ne možemo da ga nađemo", rekao nam je Siniša Stojčić.

Nikolin nestanak je prijavljen policiji, u kojoj 021 saznaje da je istraga u toku, te da je policija krenula u potragu za tinejdžerom. 

Nikola je visok oko 185 cm, na sebi je imao žutu majicu, braon duks na raskopčavanje, crni donji deo trenerke, duboke crno - plave Adidas patike. Ukoliko ga neko vidi, roditelji i policija apeluju da o tome odmah obavesti najbližu policijsku stanicu ili da pozove njegovog oca na broj 063/820-38-40.

Prema rečima Nikolinog oca, do sada sa njim nikada nije bilo problema.

  • Čučuk Stana

    18.06.2016 14:40
    @Samo pozivaj
    Istina da treba da se piše o tome ako je istina ali sada kada je dete nestalo treba da ćutite obojica a ne da palite vatru.......jadni roditelji...., nadam se da ima neku slabu ocenu i da se uplašio reakcije roditelja.. da se zaljubio i ostao da spava kod devojke....da se napio prvi put i zaspao u kanalu kao moj brat sa 16 godina....javljajte...ima li kakvih novih vesti o dečaku...tu je on negde!
  • Samo pozivaj

    17.06.2016 21:54
    Zablude i sramotni motivi
    Sramotno je sto nestanak decaka pokusavas da iskoristis za promovisanje svojih politickih ideja.

    Oteti nekoga radi kradje organa je van svake pameti, jer je sansa da nekome sa liste cekanja odgovara bas taj organ minimalna. Osim toga, u Srbiji su transplantacije moguce sa zivog srodnog davaoca (roditelji, braca i sestre) i sa kadavericnih davaoca (uslovi za harvest organa sa preminule osobe su izuzetno komplikovani, ne mozes da pokupis mrtvo telo i uzmes mu organ, ne ide tako) ali se UVEK prvo pita porodica, cak i kada POSEDUJES donorsku karticu.

    Srbija nije u Eurotransplantu (sistem gde kada u evropi postoji donor organ moze da dobije odgovarajuci primalac iz svih drzava clanica) bas zbog paranoje kao sto je tvoja. Da jesmo, danas bi i nasi i inostrani pacijenti imali bolje sanse. U svakom slucaju, i sa novim zakonom (po kome bi svi bili donori) i dalje bi se UVEK prvo pitala porodica.

    U svakom slucaju, koriscenje nestanka ovog decaka za promovisanje politickih ideja je odvratno.
  • Pozivam novinare

    17.06.2016 14:10
    Zaista bih bio sretan, da u ovom svetu stručnog novinarstva, kao i velelepne RTV,
    neko skupi loptice da napravi emisiju ili serijal, o nestalim ljudima i atakovanoj deci,
    od 2007 do danas, kao i o mogućim razlozima za to.
    Mislim da nam je svima to potrebno.
    Koliko vidim, maksimalno reklamiranje donacija organa postoji.
    Red bi bio neka rasprava o nestalim ljudima, čiji slučajevi nisu ni dan danas razrešeni.
    Ne samo kod nas, već i u ostatku nekadašnje Jugoslavije.
    Da ljudi, jednostavno, znaju sa čime imaju posla.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti