Radikali ponovo traže da Novi Sad dobije ulicu Slobodana Miloševića

Novosadski radikali obnoviće inicijativu da jedna ulica u Novom Sadu dobije naziv po Slobodanu Miloševiću, bivšem predsedniku Jugoslavije i SPS-a.

Šef odborničke grupe Đurađ Jakšić kaže da su još 2012. godine pokrenuli inicijativu da Novi Sad dobije ulicu Slobodana Miloševića.

- Inicijativu smo pokrenuli pošto je Milošević bio dominantna političke figura i državnik, koji je na srpskoj političkoj sceni, u velikoj meri obeležio kraj 20. i početak 21. veka. S obzirom, da naš predlog nije naišao na razumevanje tadašnje vlasti, a novoformirana skupštinska većina, prema rečima gradonačelnika Vučevića, nije opterećena političkim programima i ideološkim razlikama, mi srpski radikali, ovaj put, očekujemo širu podršku u Skupštini - poručio je Jakšić.

On je dodao da su radikali uvereni da se formiranjem nove gradske vlasti, ništa u Novom Sadu suštinski neće promeniti, da će grad i u narednom periodu nastaviti da tumara i luta, bez jasnog plana i programa i izdefinisanih prioriteta.

  • Sveto

    04.07.2016 23:02
    Dobar predlog i zasluzio je. Ali netreba zaboraviti ni druge pa bar jdan kruzni tok da dobije naziv Maja- milos-Mirovic.
  • AlfaOmega

    04.07.2016 22:06
    Kakav čovek takav predlog
    Đurađa znam još iz osnovne škole, za osam godina od njega nisam čuo ništa pametno. Verujem da mu je po istom principu sledeći predlog za ulicu Adolfa Hitlera ipak je on obeležio prošli vek.
  • Jovan

    04.07.2016 19:57
    Neka mu dodele ulice u Ljubljani, Zagrebu, Sarajevu i Pristini.
    Posto je doticni svojim "zalaganjem" i smisljenom anti-srpskom kampanjom pomogao da se Srbi isele sa svih prostora gde ih je ZAJEDNO sa radikalima "branio".
    Gosn' Djuradj-ne mlati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti