KCV: Smenjuju Vesnu Pajtić i Aleksandra Gluhovića

Kako 021 saznaje, direktor Kliničkog centra Vojvodine Ivan Levakov počeo je da smenjuje upravnike, nakon što je nedavno oformljena nova Pokrajinska vlada.

Prva na spisku za rezrešenje sa funkcije je Vesna Pajtić, supruga nekadašnjeg vojvođanskog premijera Bojana Pajtića.

Nju će na mestu upravnice Urgentnog centra KCV-a naslediti Igor Mitić, trenutno upravnik Klinike za nefrologiju i kliničku imunologiju.

Sem Pajtićeve, prema saznanjima 021, biće smenjen i načelnik urgentne hirurgije u Urgentnom centru Aleksandar Gluhović.

Novi načelnik hirurgije će biti vaskularni hirurg Dragan Nikolić.

Očekuje se da Levakov uskoro smeni još neke upravnike. On je inače na mesto direktora došao u novembru prošle godine kao kadar Demokratske stranke.

  • dr 021 dr

    15.08.2016 23:18
    Pajticka je dala sluzbenu propusnicu modnom kreatoru Baronu. Koji je mogao da se krece po UC kako je htio i kad je htio. Njeni poslusnici Aca Ljubicic je aminovao svaku njenu rec. a mnogima nijesu dozvoljavali da se krecu i da obidju svoje pacijente. Naravno Svojima prijateljicama Pajticka je sa svojom saradnicom Dragicom Radic omogucavala full tretman kao na privatnoj klinici. I ako su pacijentima nestajale licne stvari, i novac niko od zaposlenih nije odgovarao. da ne pricamo o nabavci medi. materijala i opreme koje su svestrano uzimali. A gospodin Ljubicic tajni agent Izi sve je aminovao.
  • GJ

    28.07.2016 22:31
    cestitke
    Dr Miticu velikom strucnjaku iz licnog iskustva, jedino me brine ako mi zstrebaju njegove usluge ne znam sta cu onda, iskreno da se ja pitam dobili bi ekstra platu i da rade tamo gde su najpotrebniji, nazalost neke njihove kolege im nisu ni do kolena. CESTITAM
  • med.seka

    10.07.2016 04:00
    Konacno :)
    Jako se radujem zbog ovoga, zato sto radim tamo i vrlo dobro znam gospodu i ekipu poltrona koja je bila oko njih. Dobro je sto nece biti na funkcijama, Jako se radujem :):):)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti