Dve devojke pale sa bedema Tvrđave

Dve devojke povređene su prilikom pada sa bedema Petrovaradinske tvrđave.

Kako su za 021.rs potvrdili u Kliničkom centru Vojvodine, dvadesetogodišnja T.J. iz Srbobrana zadobila je teške povrede i smeštena je na Klinici za ortopediju, dok je 23-ogodišnja T.Ž.  iz Srbobrana lakše povređena i nakon zbrinjavanja je puštena na kućno lečenje.

U Hitnoj pomoći navode da su na Tvrđavi imali 77 intervencija, od kojih je 69 slučajeva rešeno na licu mesta, a osam osoba je prevezeno u Urgentni centar. Najčešće se intervenisalo zbog lakših povreda, alergijskih reakcija, a bilo je i onih koji su preterali sa konzumiranjem alkohola, potvrdila je za 021 Mirjana Bursać, portparolka novosadske Hitne pomoći.

Egzit: Devojke nisu bile na festivalu
 
Kako navode u Egzitu, po pozivu komunalne policije dve devojke je hitna pomoć pokupila u Petrovaradinu oko 23h, kod Beogradske kapije, van granica festivala, na nekih kilometar udaljenosti od ulaska na festival. "Još uvek čekamo da nam se potvrde informacije koji je stepen povreda i da li su devojke bile posetiteljke festivala. Po prvim informacijama, devojke nisu bile na festivalu", navode organizatori.
 
Novosadska policija je navela da je prema procenama organizatora prve festivalske večeri bilo oko 38.000 ljudi i da nije bilo težeg narušavanja javnog reda i mira. Dodajmo da je Exit u posebnom saopštenju naveo da je bilo 44.000 posetilaca.

Policija je od 59 osoba, među kojima je 26 stranih državljana, oduzela narkotike. Dve osobe se sumnjiče za prodaju, a 57 za posedovanje droge. Evidentirana su dva krivična dela, a protiv četiri osobe biće podnete prekršajne prijave.

  • ana

    09.07.2016 15:37
    mozda su one samo htela da budu kao i drugi a nisu imale novac za karte a mozda pa me je stid zbog komentara sedi di si....
  • @021

    09.07.2016 13:23
    za 021
    @021
    Viva EXIT

    Kako pisete jos cu pomisliti da ste portparol Exita . Da li se secate devojke sto je poginula u Exitovom kampu pre par godina ?

  • @ @goran

    09.07.2016 13:08
    @goran : "...zasto vec jednom ne odustanemo od kukanja, pa i davanja razumnih predloga u bezumlju."

    A zasto da odustanemo ? O kakvom kukanju pricas ? Smetaju ti razumni predlozi ? Ako ti smetaju a ti ih nemoj citati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti