Novi Sad dobija najmoderniji bioskop u Srbiji

Najveći bioskop u Vojvodini i najmoderniji u Srbiji – novosadski CineStar 4DX multipleksa biće otvoren u petak, 15. jula u BIG centru.

Besplatno piće i kokice, nesvakidašnja akrobacija kaskadera maskiranih u filmske superheroje, grafiteri, plesni nastup Vojvodine dens, akrobate sa vatrom i led-svetlima, scenska šminka, tradicionalni petominutni CineStar vatromet i nastup DJ-a očekuju posetioce žurke kojom će na platou ispred zgrade bioskopa svečano biti otvoren novi CineStar multipleks -  najmoderniji i prvi sa 4DX formatom u našoj zemlji.

Ulaz na ovu spektakularnu dvočasovnu proslavu biće besplatan za sve građane.

Iste večeri, od 19.20, počeće i prve filmske projekcije. One najsmelije i najkreativnije, koji se na otvaranju pojave maskirani u filmske junake, očekuju besplatne karte za bioskop, dok će zahvaljujući specijalnoj CineStar akciji 1+1, posetioci uz svaku kupljenu ulaznicu dobiti još jednu na poklon. Na repertoaru će se prvoga dana naći neki od trenutno najpopularnijih holivudskih blokbastera -  Legenda o Tarzanu, Ledeno doba: Veliki udar, Veliki dobroćudni džin, Obaveštajci, Velika iluzija 2, Dan nezavisnosti: Nova pretnja, Dok nisam srela tebe, U potrazi za Dori i Prizivanje zla 2.

"Ovo je za nas bio važan i neverovatno uzbudljiv projekat. Želimo da makar deo tog uzbuđenja podelimo sa Novosađanima koji su bili naša najveća inspiracija tokom izgradnje ovog multipleksa. Zbog toga smo za njih pripremili spektakularnu dvočasovnu žurku, sa atraktivnim programom, besplatnim pićem i kokicama. Naše goste očekuju i brojna iznenađenja i nagrade“, rekao je Zoran Savić, direktor kompanije Blitz CineStar za Srbiju.

On je dodao da posetioci novosadskog bioskopa nakon otvaranja mogu da očekuju prepoznatljive CineStar akcije poput skrivene i ponoćne pretpremijere, online kupovinu bioskopskih ulaznica, matine za porodice i decu, Mog CineUtorka - povoljnijeg dana za bioskop, zatim proslave rođendana i lojalti programe, besplatan parking.

Podsetimo, novosadski CineStar bioskop biće prvi i jedini sa 4Dx dvoranom u Srbiji - opremljenom specijalnim sedištima koja se pomeraju zajedno sa filmskim slikama na platnu, senzorima za intenzivne mirise, nalete vetra, vode, magle, mehurića, kao i neverovatnim svetlosnim efektima.

Ovaj multipleks treći je i ujedno najambiciozniji projekat u našoj zemlji kompanije Blitz CineStar - najvećeg i najposećenijeg lanca bioskopa u regionu. Sa čak 10 dvorana i nešto manje od 1.400 mesta za sedenje, ovo velelepno zdanje prostiraće se na više od 5.000 kvadratnih metara, u zasebnoj zgradi TC BIG. Osim 4Dx sale, novosadski multipleks imaće i ultimativne RealD 3D dvorane, kao i eXtreme salu – specijalni CineStar standard.

Gigantska wall-to-wall platna, najnovija tehnologija, poput Dolby Digital EX i DTS zvučnog sistema, koja obezbeđuje kristalno jasnu sliku i ton, biće samo neke od tehničkih karakteristika i superiornosti ovog bioskopa. Sve sale biće komforne, sa velikim i nestandardnim razmakom za noge, kožnim VIP foteljama, atraktivnim ljubavnim i Love Box sedištima, namenjenim parovima koji žele intimu. Novosadski multipleks imaće dva specijalno dizajnirana CineStar kafića s terasom i atmosferom lounge bara, dve prostrane i moderno opremljene igraonice, odnosno rođendaonice sa Play Station konzolama.

O kompaniji - Brend CineStar razvio se iz bioskopa kompanije Kieft & Kieft Filmtheater GmbH, koja je nakon četiri decenije rada kao operater klasičnog bioskopa, još 1993. otvorila svoj prvi multipleks u Nemačkoj, te brend od tada predstavlja veličanstveni spoj jedinstvene arhitekture, vrhunskog komfora, sofisticiranog enterijera, kao i inovativnih tehnologija zvuka i slike – sa više od 100 multipleksa - i to ne samo u Nemačkoj, nego u više evropskih zemalja (Češka, Švajcarska, Hrvatska, Bosna i Hercegovina).

Investicija CineStara i lokalnih investitora u tri projekta vredna više miliona evra donosi u Srbiju 18 sala sa ukupno 2800 sedišta. Kompanija Blitz CineStar, vlasnik najvećeg lanca multipleksa sa projektima koji se dovršavaju broji 17 multipleksa u regionu  i 110 digitalnih dvorana, uključujući IMAX® i 4DX, kao i blizu 19.000 sedišta. Godinama unazad predstavljaju jedan od najpoznatijih brendova u regionu i najveći bioskopski operater, koji u 2016. očekuje neverovatnu brojku od preko 4.000.000 kupljenih bioskopskih ulaznica.

Otvaranje počinje u 19 sati.

  • M.

    13.07.2016 13:46
    @radnik
    Kakva fabrika? Muka mi je vise od sojijalistickih proletera i njihovih parola tipa "fabrike radnicima". Fabrika nema, a tamo gde ih ima je jad i cemer (OK taman za srbiju - malim slovom namerno). Novac se zaradjuje na visokim tehnologijama i uslugama prvenstveno. Ti tu sa svojim obrazovanjem ocigledno ne pripadas. Radije bi radio u Juri - fabrika, da te neko k..a za minimalac?
    @Trzni centri
    Da li ih ima i da li ih je previse, sta to tebe briga? Za njih barem niko nikom nije dao kintu za otvaranje novih radnih mesta (nadam se), a na njihovoj izgradnji i u njima ce raditi nasi ljudi za minimalac, dok se sljakeri ne opamete, ili dok ponuda radnih mesta ne bude takva da taj isti nesretni sljaker moze da uslovljava platu i uslove rada. Tad smo na konju i to nema veze sa fabrikama.
    Slobodno vam je da ako imate novac sami napravite fabrike cega god. Ne razumem sta vas je briga da li ce neki strani kreten puci na izgradnji mol-a, bioskopa, ili trznog centa? Vi verovatno imate bolji uvid u trziste nego oni?
    Ko vam je kriv sto ste bili face u skolama i nemate pojma ni o cemu pa sad hocete fabrike, da kao nesto radite.
    Ima jedna zgodna za vas face iz skole: Nemojte zaj..avati strebere, sutra cete raditi za njih.
    Naravno postoji i druga strana, a to je kriminal, ali ne verujem ni da ce to trajati do veka. Suvise mala bara. Mozete i tu da se oprobate.
  • Tržni centri

    13.07.2016 11:51
    Pitanje
    Pitam se, evo, šta će Novom Sadu toliko tržnih centara. Em ih već imamo po glavi stanovnika više nego BG, em su nam primanja sve manja...
    Investitori i ulažu u ovakve Zabavne sadržaje (Bioskop npr.) da bi zadržali posetioce svojih tržnih centara. Elem, pitam se takođe, šta će biti sa tim BIGom kada novi investitor izgradi do sada najveći tržni centar u Novom Sadu kod SPENSa... Sa sve novim najvećim Bioskopom. Ostaće nam prazni BIGovi, da ne kažem Ogromni kontejneri po gradu... Ko zna možda mogu za nešto da se prenamene,... Sumnjam. Da je to isplativo i moguće ne bi smo imali skelet u Centru na prostoru bivšeg Radničkog, i skelet na periferiji kod velikog Rodića. Pozdrav
  • /

    13.07.2016 10:26
    /
    a posetioci su oni sa najlona?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti