Novosadska ordinacija Darvin opremljena novim pansionima za vaše ljubimce

Novosađani, vlasnici kućnih ljubimaca, u nedostatku prostora i vremena za brigu o svojim ljubimcima, konačno imaju pravo rešenje za njih.
Postoperativni period, odsustva i drugi neplanirani događaji ponekad nateraju vlasnike ljubimaca da se zapitaju o pravom smeštaju za pse, mačke, kuniće, zečeve i druge, manje ili malo veće ljubimce. Rešenje ima novosadska veterinarska ordinacija Darvin, čiji novi, opremljeni, prostrani i potpuno namenski pansion za životinje pruža smeštaj, ishranu, ljubav i igru po najpovoljnijoj ceni u gradu. 
 
Poznato je da su veterinari ordinacije Darvin poznati eksperti u svojoj oblasti - spremni na hitne intervencije 24 časa, svakog dana, voljni da pomognu u odgoju ljubimaca i njihovom lečenju, ali i da udome one malo manje srećne životinje koje nemaju vlasnike. Nekad im ekipa Darvina postane i ostane jedina porodica. Kako se vi ne biste odvajali od svojih ljubimaca, imate mogućnost smeštaja životinje u pansion na Adicama, prilagođen celodnevnom boravku - naročito pasa, i potrebama za hranom, igrom i brigom. 
 
 
Kako za 021 kaže veterinar u ordinaciji Darvin Vladimir Ćurčić, novi pansion sastoji se iz ogromnih boksova veličine 3x2 metra, opremljenih klima uređajem i podnim grejanjem, a nalaze se u prostranstvu zelenila pogodnom za istrčavanje, igru i druge aktivnosti ljubimaca.
 
"Psi koji borave u našem pansionu nalaze se pod nadzorom naših veterinara, koji o njima pažljivo brinu. Dnevno se životinje puštaju iz boksova najmanje na dva puta po sat vremena, a po potrebi, one malo živahnije rado prošetamo. Naš pansion je idealan ako se vaš ljubimac nalazi na oporavku nakon operacije, jer možemo da vodimo računa o njemu koliko god je potrebno, a vlasnik će znati da je u sigurnim rukama. Potpuno smo otvoreni za vlasnike van Novog Sada, kao i za one koji nisu naši stalni posetioci, ali im je potrebna naša pomoć", navodi on.
 
 
Ono što pansion veterinarske ordinacije Darvin razlikuje od drugih boravaka za životinje je - cena. Naime, celodnevni boravak u trajanju do 10 dana iznosi 800 dinara po danu (bez hrane), dok je za boravak duži od 10 dana cena još povoljnija i iznosi 600 dinara po danu
 
"U cilju očuvanja zdravlja vašeg četvoronožnog prijatelja, kao i ostalih ljubimaca u pansionu, neophodno je da psi smešteni u pansionu budu tretirani protiv spoljašnjih i unutrašnjih parazita, kao i vakcinisani protiv zaraznih bolesti i besnila. Ove usluge možemo i mi izvršiti po prijemu psa, kako bi njegovo i zdravlje svih 'gostiju' bilo zagarantovano", navodi Ćurčić i dodaje da je za ljubimca najbolje da jede hranu na koju je navikao, te je poželjno da vlasnici ponesu odgovarajuću hranu.
 
Ukoliko smeštaj treba da traje mesec dana i duže, slede i dodatni popusti. 
 
Više o ovim, ali i drugim pogodnostima koje pruža ekipa veterinarske ordinacije Darvin možete dobiti na internet prezentaciji ordinacije, kao i putem telefona: 021/403-422, 069/120-99-75 ili na mejl vetdarvin@gmail.com.
 
 
Kako radi stručna ekipa Darvina obavezno pogledajte na fejsbuk stranici ordinacije.
  • Zoran

    19.07.2016 15:29
    Eto
    Eto, došli smo do toga da pas može da zaradi više od čoveka.
  • Alpina

    18.07.2016 14:17
    Momci,
    želim Vam mnogo uspeha
  • IME

    18.07.2016 12:22
    Go Go Darvin!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti