Student FTN-a Strahinja Marjanović osvojio najviši vrh Evrope

Student Departmana za saobraćaj i predsednik Planinarsko rekreativne sekcije FTN-a Strahinja Marjanović, osvojio je najviši vrh Evrope Elbrus od 5642m u Rusiji.

On je početkom jula učestvovao kao reprezentativac Srbije u visokogorstvu u srpskoj ekspediciji "Kavkaz 2016", koja je okupila 27 visokogoraca iz raznih krajeva Srbije.

Oni su se penjali na vrhove Kazbek 5033m u Gruziji i Zapadni Elbrus 5642m u Rusiji.

Zapadni Elbrus je najviši vrh Evrope i predstavlja jedan od sedam najviših vrhova kontinenata. Zauzima peto mesto po visini na svetu.

  • :-)

    20.07.2016 20:14
    Ovo je vest za novine FTN-a.
    U ovoj ekspediciji je bilo još novosađana koji su osvojili oba vrha.
    Između ostalih i jedna novosađanka
  • Filip

    20.07.2016 14:42
    Prvom komentatoru:
    Pa Straja je razvio tu zastavu, samo što nisu objavili tu sliku. Btw, on se na svim vrhovima koje je ispenjao slika sa zastavom Vojvodine.
  • /

    20.07.2016 11:19
    /
    a da spomenete one koji su na vrhu rasirili zastavu vojvodine /onusa tri zvezde/ovih dana

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti