Štab za vanredne situacije: Novi Sad spreman za pljuskove i oluju

Gradski štab za vanredne situacije održao je sednicu na kojoj su dogovorene preventivne mere zbog mogućih obilnih padavina, preko 20 mm za tri časa, i grmljavine, grada i olujnog vetra, koji su najavljeni za popodne i noć.

U saopštenju Gradske kuće se kaže da je na sednici, usvojen Zaključak da organizacije, uprave, kao i preduzeća koja su u sastavu Gradskog štaba preduzmu neophodne preventivne mere iz svojih nadležnosti, obezbede maksimalnu pripravnost, mobilnost i operativnost raspoloživih kapaciteta, i da imaju koordinisanu akciju putem Uprave za vanredne situacije MUP-a u naredna 24 časa.

Gradski štab podseća građane na to da ukoliko budu pogođeni potencijalnim posledicama najavljenih padavina mogu da se obrate Upravi za vanredne situacije na broj 1985, kao i Komunalnoj inspekciji na broj 4872-404 i Komunalnoj policiji na broj 4872-544.

Inače, Republički Hidrometeorološki zavod je objavio upozorenje da se danas posle podne, uveče i tokom noći očekuju lokalne nepogode sa jakim pljuskovima (preko 20 mm za 3h), gradom i olujnim vetrom prvo na zapadu i jugozapadu zemlje, a potom i u centralnim, južnim i istočnim predelima.

  • Milivoje

    01.08.2016 23:01
    Hahahahaha
    Kakvi kraljevi mamba! Padne kisa opsti kolaps u gradu i nikom nista, najave na sajtovima oluju koja se ni ne desi, oni drze stab za vanredne situacije :D bravo carevi!
  • seljak

    01.08.2016 17:31
    gorski/gradski štab
    Koji su to luzeri radikalski, a vladaju gradom.
    Predvodnik im je potaman, sve sami prodavci guste magle.
  • ja

    01.08.2016 16:53
    Koja priča???
    Pa čoveče, ako se ekipa iz vlasti ne skupi sa sve svojim mozgovima, ima kiša da nas pobije sve redom!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti