FOTO: Huligani uništavali korpe za otpatke kod Novosadskog sajma

Huligansko uništavanje javne imovine se nastavilo i u utorak uveče kada su uništene korpe za smeće ispred Novosadskog sajma.

Kako se vidi na fotografijama koje su objaivljene na Fejsbuk strani "Uživo sa novosadskih ulica", huligani su prevrnuli više betonskih korpi i smeće iz njih prosuli na plato ispred glavnog ulaza u Novosadski sajam.

JKP "Čistoća" je povodom poslednjeg u nizu slučajeva uništavanja javne imovine, apelovala na sugrađane da ne uništavaju korpe.

Iz ovog preduzeća su naveli da je poslednji slučaj kod Novosadskog sajma samo jedan u nizu sličnih događaja.

  • Neko

    03.08.2016 19:35
    @Dzoni
    To sa skraćenim radnim vremenom kafića je samo jeftin izgovor. Zašto bi u sred leta sedeli u zatvorenoj i zadimljenoj kafani i pili pivo od 200 din kada to mogu na mnogo prijatnijem keju i uz pivo od 60 ?

    A može im se, jer ih niko ne rasteruje a oni povrh toga još i siroti pa kažu - "Pa gde da se ja zabavim kada ste mi zatvorili kafanu ?"

    Jel za vas Novi Sad neki cirkus koji treba da vas zabavlja ili grad u kojem trebate da poštujete njegova pravila ?!
  • Sajam

    03.08.2016 18:36
    Kamere
    Pogledati kamere sa obezbedjenja ulaza
  • Dzoni

    03.08.2016 17:45
    Da nije zbog kafica?
    Skratili su radno vreme nekim klubovima za 4 sata (ranije bilo do 03h sad je do 23h). Sad vise nisu zatvoreni u kaficu gde su gazdin problem, vec piju, urlaju i lome sve po gradu. Bilo je toga i ranije, ali ove godine mnogo vise nego do sada. Na keju je nepodnosljivo svaku noc!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti