Raković novi direktor Garancijskog fonda, Martinović umesto Bjelobabe u Studentskom centru

Pokrajinska vlada imenovala je danas nekoliko novih direktora u ustanovama koje su pod njenom nadležnošću.

Skupštini Vojvodine je za novog direktora Garancijskog fonda Vojvodine predložen Đorđe Raković iz SNS-a. On će u Garancijskom fondu naslediti Gorana Vasića iz Demokratske stranke.

Za novog direktora Pokrajinskog fonda za razvoj poljoprivrede imenovan je Aleksandar Bogdanović, a na to mesto dolazi umesto Sabo Jožefa.

Za vršioca dužnosti direktorke Zavoda za kulturu Vojvodine imenovana je Smiljana Vlajić, profesorka sa Akademije umetnosti u Novom Sadu i na tom mestu menja Vladimira Kopicla. Novu direktorku dobio je i Zavod za kulturu vojvođanskih Rusina, a to je Ivana Dudaš.

Zoran Martinović imenovan je za vršioca dužnosti direktora Studentskog centra "Novi Sad", umesto dugogodišnjeg Jovana Bjelobabe, dok je Đurađ Milanović novi direktora Edukativnog centra za obuke u profesionalnim i radnim veštinama u Novom Sadu.

Na današnjoj sednici, Pokrajinska vlada je prihvatila predlog projekta izgradnje nove zgrade RTV koji je dostavilo novo rukovodstvo ove kuće, a u kome je dat pregled imovine RTV i izgradnje novog objekta, njegove opšte karakteristike kao i program finansiranja investicionog projekta.

  • Marija

    30.06.2021 05:22
    :)
    Sladak je Rakovic..
  • Kali

    08.08.2016 15:24
    Kako je moguce
    Sraman izbor Smiljane Vlajic na to mesto...
  • Ljiljana

    08.08.2016 00:37
    marija99@gmail.con
    Auuuu Marija 99 da li si ti bila sve vreme uz Rakovica pa znas da li radi ili sta od sebe cini? A zna li onaj ko je bio iznad njega gde je ako nije na radnom mestu? I znas li ti da mi sa kojima je svakodnevno bio na dogovorima i sastancima jer mu je to u opisu radnog mesta znamo koliko je doprineo u razvoju i izgradnji Grada!! Ti ne poznajes njegove sposobnosti organizacije i iznalazenja resenja kako uspesno zavrsiti nastali problem...
    Treba da znas da RAD NE PREDSTAVLJA SAMO TAMO GDE SE SEDI U KANCELARIJI, POGOTOVO U ZIG-u i da on nije radio u proizvodnoj hali...Ja i ostali nismo njegove partijske kolege , ali smo svakodnevno radili na realizaciji programa finansiranih iz budzeta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti