FOTO: Gužve pred blagajnama za utakmicu Vojvodina - AZ Alkmar

Više desetina Novosađana je danas od 12 časova bilo u redu ispred blagajni stadiona "Karađorđe" i Gigstiksa u Pariskom magazinu kako bi kupili ulaznice za plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope između Vojvodine i holandskog AZ Alkmara.
Ovog puta nema besplatnih karata, te se ulaznice za zapadnu tribinu naplaćuju 500 dinara, 300 za istočnu. Karte za severnu tribinu, po ceni od 200 dinara, mogu se kupiti isključivo u prostorijama navijačke grupe "Firma" na severnoj tribini od 17 časova.
 
 
I pored toga što su svesni da ovog puta rival dolazi iz jače lige, te da ima više iskustva u evropskim takmičenjima, navijači i dalje veruju u pobedu.
 
"Sve zavisi od toga koliko igrači budu mentalno spremni za meč. AZ je jaka ekipa, iz daleko jače lige, ali ukoliko budemo čvrsti onda ćemo imati šanse. Odgovarao bi nam i nerešen rezultat, ali verujem da naši momci mogu do pobede protiv Holanđana", rekao je jedan Novosađanin.
 
  
 
Vojvodina je u šest odigranih mečeva u evropskim kvalifikacijama ostvarila četiri pobede i dva remija, a eliminisala je Bokelj (1:1, 5:0), Konahs'i ki (1:0, 2:1) i Dinamo iz Minska (1:1, 2:0). S druge strane, AZ je počeo kvalifikacije tek od 3. kola i u dva susreta je bio bolji od grčke Janjine (1:0, 2:1).
 
AZ se trenutno nalazi na 13. mestu Eredivizije, uz jedan remi i jednu izgubljenu utakmicu.
 
Utakmica se igra u četvrtak, 18. avgusta od 20 časova na "Karađorđu".
  • Marko123

    16.08.2016 10:53
    Napred vosa ole!!1
  • gari

    16.08.2016 02:40
    daj boze da nas ovi potcene pa da im se obije o glavu, nisu sanse bas prevelike al brate vece neg zvezdine
  • Nemanja

    15.08.2016 16:53
    @neko
    Moraju. Jedna ulaznica, jedno mesto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti