Testiranje za program razmene srednjoškolaca 1. oktobra

Američki savet će i ove jeseni organizovati testiranje za FLEX program razmene namenjen srednjoškolcima (ranije poznat kao A-SMYLE) koji podrazumeva besplatno školovanje u SAD u trajanju od jedne školske godine.
Program finansira vlada Sjedinjenih Američkih Država, a do sada je na njemu učestvovalo više od 600 učenika iz Srbije. U ovom trenutku na FLEX programu je 47 učenika iz Srbije koji će živeti sa američkim porodicama.
 
Za testiranje za školsku 2017/18, koje će biti održano tokom ove jeseni, mogu da se prijave učenici prvog ili drugog razreda srednje škole, rođeni između 1. januara 2000. i 15. jula 2002. godine (učenici sa hendikepom mogu biti i stariji tj. rođeni između 15. februara 1999. i 15. jula 2002. i mogu biti bilo koji razred).
 
Testiranje u Novom Sadu će se održati 1. oktobra, a tačno mesto i vreme objaviće organizatori na sajtu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.