Zaposleni u GSP-u dobijaju nove uniforme u sledećih godinu dana

Zaštitna radionica "Željezničar" iz Subotice u narednih godinu dana treba da sašije radna odela za zaposlene u GSP-u.

Ugovor vredan 8.192.020 dinara, bez PDV-a, važi 12 meseci.

U pozivu za taj posao naručilac je naveo da mu treba po 2.502 potkošulje i košulje s kratkim rukavima u svetloplavoj boji, 788 pari pantalona, 50 sukanja u tamnosivoj boji, 115 pari zaštitnih letnjih cipela s kapnom i 35 pari radnih letnjih cipela.

"Željezničar" je bio jedini ponuđač u postupku javne nabavke koju je Gradsko saobraćajno preduzeće pokrenulo sredinom jula posle neuspelog konkursa jer su preduzetnici tražili više od 8,2 miliona dinara, bez PDV-a.

Ovo je posle dužeg vremena prvo obnavljanje radnih uniformi zaposlenih u GSP, a otprilike svaki radnik će dobiti bar jedan komad odeće.

  • Grgolj

    18.08.2016 19:04
    Već imam predstavu kako će to izgledati: vozači će polaziti u vožnju uredni i ispeglani, a vozila po starom: musava, danima neoprana, bez čitkih oznaka linije na kojoj voze.
  • darko

    18.08.2016 11:10
    Bolje da zaposle ili da zadrze vozace koji su im ostali. Red voznje se ne sprovodi, jer nemaju dovoljno vozaca. To znaju i dispecer i sef GSP-a. Time najvise ispastaju putnici koji cekaju autobus po 40 minuta,a nemas kome da se zalis.Vozaci napustaju GSP, a u kancelarijama i direkciji sigurno nema gde da se sedne od viska zaposlenih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti