Uznemiravao putnike u vozu od Novog Sada do Beograda

Policija u Inđiji uhapsila je muškarca (31) koji je u putničkom vozu od Novog Sada do Beograda uznemiravao putnike, saopštio je danas MUP Srbije.

Osumnjičeni se tereti i da je ometao policajce na dužnosti, koji su pokušali da ga spreče u tome.

Kako se navodi, njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, a zbog uznemiravanja putnika protiv njega će biti podneta prekršajna prijava.

Teme

voz
  • djuka

    27.08.2016 15:49
    Krivac
    Ovo sto pise da sam uznemiravao putnike je cista glupost.Nikoga od putnika nisam vredjao niti dirao problem je nastao zbog alkohola i svadje sa kondukterom i policijom.Nisam navijac niti propalica jednostavno sam prebacio od alkohola i zao mi je zbog toga.Necu da se pravdam posto sam ispao sam kreten i napravio stetu sebi i svojoj porodici.
  • nekad davno

    26.08.2016 15:52
    dok je milicija nekad pustala ovakve budale da padnu dva tri puta niza stepenice bili smo mirni i spokojni, a i po stadionima bome, ko je nekad isao na derbije vose sa zvezdom, partizanom il drugima zna da nijedan pandur nije imao oklop, nije bilo specijalaca, a sve ukupno mogao si videti desetak pandura na stadionu i pored terena, al stigla sloboda i hvala na tome
  • Milica

    26.08.2016 11:00
    teska psihijatrija
    Ko putuje na posao zna da se u vozovima na relaciji BG-NS-SU vozaju raznorazni psihijatriski bolesnici da im prodje dan. Pri tom nasrcu na devojcice i zene pa i na decake. Upustaju se u razne konfliktne situacije, naravno kartu nikad nemaju. Ukoliko se i desi da na insistiranje konduktera napuste voz, udju u sledeci itd... i rako godinama...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti