U tragediji stradao učenik Lazine gimnazije, drugi tinejdžer stabilno

Šesnaestogodišnji Vukašin B. koji je povređen pri padu s motora u subotu u ranim jutarnjim satima na Salajci, u stabilnom je stanju.

Kako saznaje 021, ovaj tinejdžer je imao kontuziju glave pa je zadržan na posmatranju u Dečijoj bolnici. Oseća se dobro i komunikativan je.

U udesu je poginuo njegov drugar Miloš Gajinov, rođen 2000. godine. Gajinov je ovog leta završio tek prvi razred Gimnazije "Laza Kostić" na Telepu.

Tragedija se dogodila u subotu rano ujutro na raskrsnici Šajkaške i Gračaničke ulice, a dok policija ne saopšti šta je pokazao uviđaj, neće biti tačno poznato kako je došlo do ove teške nesreće.

Pretpostavka je da je vozač motora zakačio bankinu, izgubio kontrolu i udario u žardinjeru. Miloš je fatalne povrede zadobio je pri padu, a Hitna pomoć je konstatovala smrt po dolasku na mesto udesa.

Za sada se zna da njih dvojica nisu imali zaštitne kacige.

  • Eh

    29.08.2016 19:07
    Pera
    Licemerno je da bilo kome morališeš kako "pušta" za jednu crvenu tvog drugara, kao brineš za njegov život, a takvo ponašanje "prijavljuješ" samo kada treba anonimno imati muda iz gomile.
  • Pera

    29.08.2016 13:59
    Milicija
    Ko bi drugi bio kriv? Nije bitno sta se desilo, zivot ne moze da se vrati. Da su kazne rigorozne, da postoji zakon, to se ne bi desilo! Moj drugar vozi motor i bez kacige i bez dozvole. Drzi 1000 dinara u saobracajnoj i pandug ga svaki put pusti! Magarac, ima zenu i malo dete! Da su kazne velike, da ih milicija sprovodi u delo, ovo se ne bi desavalo! Da se voznjom motora ili kola, bez dozvole, dobija zabranja upravljanje istim dozivotno, da li bi se neko usudio da vozi?
    Dok milicija za 1000 dinara bude prodavala neciji zivot ovakve stvari ce se desavati!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti