Odložen početak školske godine u OŠ "Prva vojvođanska brigada"

Školska godina u Osnovnoj školi "Prva vojvođanska brigada" na Novom naselju počeće u ponedeljak, 5. septembra, zbog radova na rekonstrukciji školskih toaleta.

Prema rečima direktora "Prve vojvođanske brigade" Dušana Kosanovića nastava će se od ponedeljka odvijati po utvrđenom rasporedu.

"Jednostavno nismo u mogućnosti da otpočnemo sa nastavom, jer toalet nije u funkciji. Dobio sam čvrsto obećanje da će radovi biti gotovi do kraja nedelje i onda će deca imati nove toalete, što je veoma bitno. Časovi koji su izgubljeni će se verovatno nadoknadi tokom prvog polugodišta, a ostaje nam da se dogovorimo da li ćemo nastavu organizovati sukcesivno ili kroz radne subote", kaže Kosanović i dodaje da će roditelji biti na vreme informisani o nadoknadi časova.

Prijem prvaka će se organizovati kako je i planirano, 31. avgusta u 11 časova.

  • mrmot

    31.08.2016 07:50
    Šta se drugo i moglo očekivati od partijskog Kosanovića osim da pored dva i po meseca dugog letnjeg raspusta početak kasni zbog radova. Bilo bi interesantno saznati šta je to motivisalo Kosanovića da konačno, u trećem nadatu na mestu direktora, konačno renovira toalete, posle dugogodišnjih apela roditelja učenika. Kolika li je bila njegova motivacija, jer on drugačije ne radi.
  • Roditelj

    30.08.2016 21:22
    đaka iz PVB
    Samo se nadam da će te novopostavljene cevi i dezinfikovati po propisu, jer ako to ne urade, vrlo je moguće da se zapate kojekakve bakterije i slično. Ako se to dogodi, može doći do trovanja dece i osoblja i onda je mnogo teže reagovati i vršiti dezinfekciju! Iz najbolje namere ovo napisah.
  • Klozetar

    30.08.2016 16:52
    Kakva vest
    Za nas je postala vest da se rekonstruišu WC-i u jednoj školi i zato đaci polaze kasnije u školu.Pored tolikog raspusta!
    Koliki put su ti novci za klozete prevalili?
    E, važno da Šutanoac gradi zgrade u Beogradu, ostalo mu od dede. Inače, u toj zgradi je prag skuplji od celog školskog WC-a.
    WC, radost školska, koliko će ga čekati ostali novosadski đaci?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti