Zvezda "Igre prestola" dolazi u Novi Sad

Zvezda serije "Igra prestola" Tomas Vlašiha otvoriće 19. septembra panel diskusiju Svetskog kongresa o upravljanju čvrstim otpadom koji će do 22. septembra biti održan na Novosadskom sajmu.

U iščekivanju nove sezone, koja je najavljena tek za jun 2017. godine, obožavaoci serije moći će da vide glumca koji tumači lik Džakena Hagara.

Vlaših je veliki borac za zaštitu životne sredine, pa će se u Novom Sadu, zajedno sa drugim učesnicima panela, baviti problemima upravljanja otpadom širom sveta.

U Novom Sadu će se, kako najavljuju organizatori, okupiti više od 1.000 stručnjaka iz celog sveta koji će, razmenjujući iskustva, govoriti o klimatskim promenama, pitanjima finansiranja u oblasti upravljanja otpadom i reciklaže, kao i načinima upravljanja otpadom, kako u Srbiji i u regionu, tako i u celom svetu.

Svetski kongres održava se svake godine u drugoj zemlji, a ovo je prvi put da se za 30 godina, koliko Međunarodna asocijacija za upravljanje čvrstim otpadom organizuje kongrese, ovakav skup organizuje u Jugoistočnoj Evropi.

  • Haha

    02.09.2016 11:53
    Haha
    A ja mislio dolazi Toni Bler !!! Zar nije on glavna zvezda "igre prestola" u ovoj nasoj seriji?

    Ipak je on glavni "konsiljere" ;)

    Ko razume shvatice....
  • Bob Rock

    02.09.2016 10:26
    @mrk ili nismo gledali istu seriju ili ti ne umeš da maštaš, da sad ne citiram Miku Antica :-)
  • imigraniada

    02.09.2016 10:25
    @mrk

    Ne bi ja tako procao znajuci da ce covek bez imena i lica doci u moj grad.. pazi sta radis tih dana

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti