Novi Sad reklamira lokacije na Sajmu investicija

Novi Sad će i ove godine učestvovati na Sajmu investicija "Investexpo", koji će se održati na Novosadskom sajmu od 26. do 28. oktobra.
Novi Sad će i ove godine učestvovati na Sajmu investicija "Investexpo", koji će se održati na Novosadskom sajmu od 26. do 28. oktobra.

Grad će predstaviti svoje kapitalne investicione poduhvate, poput nastavka izgradnje Bulevara Evrope i Mosta na stubovima Franca Jozefa. Anica Dugalić Tadić iz Zavoda za izgradnju grada kaže za Radio 021 da će ujedno biti predstavljene i atraktivne građevinske lokacije u Novom Sadu.

"Biće to prilika da svi potencijalni ulagači, kako domaći, tako i strani, dobiju sve relevantne informacije o mogućnostima ulaganja u našu sredinu, kao i informacije o lokacijama, veličini i karakteristikama parcela na kojima je moguće graditi nove objekte".

Iako još nije definisan finansijski plan za ovu poziciju, Anica Dugalić Tadić tvrdi da troškovi učešća na Sajmu investicija neće premašiti milion dinara.

  • 25.10.2010 17:14
    Sajam investicija ili "Imal' tu mene"
    Ja se izvinjavam koji strani ulagaci? Kakav grad takav i kapitalni investicioni poduhvat. U normalnim zemljam to nikako nije kapitalni poduhvat.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti