FOTO: Na garaži iza SNP-a panoi promovišu kandidaturu Novog Sada za prestonicu kulture

Montažna garaža iza SNP-a od danas je ukrašena porukama koje promovišu kandidaturu Novog Sada za Evropsku prestonicu kulture.

Ove poruke postavljene su na zidovima garaže, umesto ostataka nekadašnjih panoa, postavljenih pre desetak godina. Ti panoi su tokom vremena uništeni, što zbog šaranja i cepanja platna od strane huligana, što zbog vremenskih uslova.

Kako je 021.rs nedavno pisao, JKP "Parking servis" je duže vreme pokušavao da pronađe rešenje za zamenu propalih panoa, tako da je ovom saradnjom rešen taj problem.

"Parking servis" navodi da su potpisali Protokol o saradnji sa predstavnicima projekta "Novi Sad 2021", prema kojem će ovo preduzeće ustupiti prostor na garaži, na kojem će se promovisati kandidatura Novog Sada.

  • Nijenego

    21.09.2016 23:47
    @grad kulture
    Trebali ste da stavite ovakve panoe oko svake deponije u uzem centru grada, bar se djubre nebi videlo. Koja kandidatura, koji bakraci pored ovakve vlasti i nas samih ...
  • lala

    21.09.2016 16:06
    A plakat stručno zalepljen tako da je sav naboran!
  • josa

    21.09.2016 15:46
    Divan nacin da se operu pare i kad nije Exit.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti