"Dnevnik holding" odustao od štrajka

Zaposleni u "Dnevnik holdingu" i "Dnevnik štampariji" odustali su od najavljenog štrajka, budući da su nadležni u Vladi Vojvodine zakazali sastanak na kom će se raspravljati o zahtevima radnika.
Zaposleni u "Dnevnik holdingu" i "Dnevnik štampariji" odustali su od najavljenog štrajka, budući da su nadležni u Vladi Vojvodine zakazali sastanak na kom će se raspravljati o zahtevima radnika. Kako za Radio 021 kaže predsednik sindikata, Steva Tomin, tema će biti isplata zaostalih zarada, kupovina opreme i repro materijala, kao i vraćanje lista "Dnevnik" na štampanje u ovom preduzeću.

"Takođe je dogovoreno da se socijalni program sprovede do prvog novmebra, kao i da se spisak zaposlenih koji odlaze iz firme pošalje Vladi Republike Srbije na razmatranje i odobravanje sredstava", rekao je on.

Podsetimo, radnici "Dnevnik holdinga" najavili su pretprošle nedelje štrajk, jer im mesec i po dana nisu isplaćene zaostale zarade, niti imaju zdravstveno osiguranje. Ipak, štrajka ni do danas nije bilo.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti