FOTO: Novo dečije igralište grade pored starog uništenog na Limanu

Na Sunčanom keju uveliko traje izgradnja dečijeg igrališta koje je kompanija "Koka-kola" donirala Gradu.

Ovo igralište će se zvati "Dunavski eko park" i lep je gest ove kompanije, ali Limanci su primetili da se gradi pored skoro potpuno devastiranog postojećeg dečijeg igrališta.

Stanovnici ovog dela Limana navode da im je drago što će deca imati još prostora za igru, ali da im nije jasno što se staro igralište ne popravlja i da li to znači da će biti uklonjeno.

U MZ "Liman" su za 021.rs naveli da su se obratili inspekciji i drugim gradskim službama sa zahtevom da se uredi postojeće dečije igralište, ali da nisu dobili nikakvu zvaničnu informaciju da će ono biti popravljeno, kao što ih niko nije ni obavestio da se pravi novo igralište.

Ipak, u MZ očekuju da će nadležne gradske službe nešto preduzeti i da će tako deca moći da koriste oba igrališta, kako staro, tako i novo, koja su jedno od drugog udaljena manje od jednog metra.

Inače, pored je i teretana na otvorenom koja je takođe devastirana i za koju takođe Limanci pitaju da li će i kada biti popravljena.

U galeriji na 021.rs pogledajte radove na novom igralištu, kao i fotografije starog dečijeg igrališta i teretane.

  • @ex champan

    01.11.2016 15:13
    Samo jedna sprava je odvaljena i to za vreme Egzita. Ostale su propale zbog loseg kvaliteta.
  • ex chapman

    01.11.2016 09:47
    @Trt
    polomio je i polomio je i vi to dobro znate. pola vas zabija glavu u pesak a druga polovina (u koju očito i ti spadaš) na jedno drugo mesto! verovatno vam je tako lepše, tako da stvarno neću više da "smaram" nego ću vas pustiti da uživate!
  • каћан

    01.11.2016 08:39
    само Лиман
    ту су они што гласају, ко је.. сеоска насеља из околине Новог Сада.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti