Veliki deo Novog Sada u sredu rano ujutro bez interneta, kablovske i telefonije

Ceo Novi Sad u sredu, 2. novembra neće imati kablovsku televiziju, internet, D3 i usluge telefonije.

Kako je saopštio SBB, razlog su radovi na mreži koji će početi u 3 časa ujutru.

Radovi bi trebalo da budu završeni istog dana u 8 časova ujutru. 

SBB je od kupovine KDS-a postao najveći provajder kablovskih usluga u Novom Sadu i okolnim mestima.

  • Vlada

    04.11.2016 12:54
    @MRK
    Apsolutno je tako kao što pričam, samo si ti dovoljno naivan da misliš je 6 meseci normalne usluge merilo kvaliteta neke firme, a dovoljno tvrdoglav da ne veruješ ljudima koji po 10-15 godina imaju posla sa SBB-om. Oni koji nisu došli u Novi Sad tek prošlog semestra znaju koliko se čeka na priključenje, kakav je često kvalitet veze, kako se pogrešno proknjižavaju uplate, kako se gasi net nedeljom, koliko se stoji u redu, kako se ometaju strani plaćeni kanali po direktivi iz Beograda i slične fore.

    A ložiti se da je 50mb i kablovska za 3100 dinara mesečno nekakva super cena je posebna priča.
  • ljakse

    03.11.2016 18:23
    eee, nemam sbb niti mislim da imam posla sa njima. zasto? pa sta ce mi toliko pink kanala i jedan je previse. a hrvatski programi? sta ce mi to?

    i na ovim besplatnim digitalnim kanalima koje vidim u NS ima kvalitenog programa . jes da ima previse serije "premijer" ali...glasali tako ljudi....sta da se radi...
  • mrk

    03.11.2016 12:01
    @Vlada

    ne lozi se ti. uopste nije tako to sto pricas. ja zvao da mi uvedu internet i kablovsku u novom stanu, dosli sutra ujutru, nemestili, potpisao ugovor i otisli. 2 puta za 6 meseci je pukla konekcija. imao sam problema sa unifi, ali jedino sto nisam mogao na komsijin da se nakacim a ne na moj. zvao podrsku, reseno za 5 minuta.

    stvarno, da li mi zivimo u istom gradu??? za 3100 din 50mb internet i kablovska, sta vi jos hocete???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.