Tramp "pobedio" u Novom Sadu

U Američkom kutku zaključeno je glasanje u kojem su članovi kutka imali priliku da iskažu podršku nekom od kandidata na američkim predsedničkim izborima.
Posebno izdanje interaktivnog predavanja "PolitikUS", održano danas, bilo je posvećeno izbornom danu u SAD. Pratila se izlaznost, komentarisale finalne analize, a potom i zaključilo glasanje koje je u Američkom kutku trajalo puna dva meseca. 
 
Kandidat republikanaca Donald Tramp dobio je 31 glas, a kandidatkinji demokrata Hilari Klinton pripala su 24 glasa. Bilo je pet nevažećih glasova.
 
Kako se navodi, ovim je završeno aktivno praćenje američkih predsedničkih izbora u okviru debatnog kluba "PolitikUS". Već od druge polovine ovog meseca, klub nastavlja sa uobičajenim radom, fokusiran na analizu aktuelnih zbivanja u američkom društvu. Moderator predavanja je Predrag Rajić, pravnik iz Novog Sada.
  • Danilo

    09.11.2016 16:25
    U inat medijima koji su izmislili laz da su Tramp i njegove pristalice zenomrsci, ksenofobi, i sve ostalo - Tramp je pobedio. Postovanje za mladica sa crvenim kacketom na slici. Lepo je videti da Srbija jos uvek ima izrazito pametne ljude koji vide "kroz zastor". Sjajno. Lepa inicijativa grada!
  • Lepo se

    09.11.2016 09:15
    AK
    Lepo se Američki kutak predstavio, tj. ko su mu članovi-homofobičari, ženomrzsci, rasisti.......primer kulture za Novi Sad.
  • beban

    09.11.2016 08:16
    pa i red je bio da ova dama pakla i satanizma ode na smetliste istorije!!!!!!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.