Humanitarna akcija za Maštalište do 25. novembra

Volonterski centar Vojvodine sa Karlovačkom gimnazijom organizuje prikupljanje sredstava za Maštalište, centar za decu i mlade na Kosovu, koji je otvoren u oktobru ove godine.
Centar se nalazi nedaleko od Romske mahale u Gračanici.
 
Maštalište, kao koncept, obuhvata vid interkulturalnog učenja i saznavanja kroz igru i druge aktivnosti. Ono što je trenutno najpotrebnije jesu knjige (romani, stripovi, slikovnice itd.) za  biblioteku, budući da će se u Maštalištu okupljati deca svih uzrasta sa znanjem različitih jezika, tako da su knjige na srpskom, engleskom, nemačkom i albanskom dobrodošle.
 
Takođe, moguće je donirati školski pribor i igračke, kao i društvene igre.
 
Akcija traje do 25. novembra i stvari se mogu donositi u prostorije Karlovačke gimnazije.
  • Milica

    11.12.2017 12:23
    Velimirovic
    Centar za decu I mlade Mastaliste registrovan je 2000 godine u Zrenjaninu! Poznati smo u zemlji I van nje, registrovani,posedujemo sajt www.mastaliste.org.rs I NEMAMO NIKAKVE VEZE SA CENTROM U GRACANICI !
    Koordinatorka centra za decu I mlade Milica Velimirovic

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti