FOTO: Novi Sad dobio mural posvećen biciklistima povodom rođendana Američkog kutka

Novosađani su u petak, 25. novembra u ulici Petra Drapšina dobili još jedan mural, ovog puta posvećen prvim novosadskim biciklistima koji su se 1886. uputili na ovim dvotočkašima u Beograd.

Povod za to je bila 12. godišnjica Američkog kutka koji je na ovaj način pod sloganom "Move your mind" želeo da ukaže na značaj komunikacije sa lokalnom zajednicom i povezivanja sa ljudima koji promovišu dobre stvari.

Mural je delo umetnika Rosha Panonskog dok je bicikl kao deo kompozicije murala nastao u radionici Noa kuf.

  • SAD

    27.11.2016 15:18
    živan
    podržavaju ono što je u lokalnoj zajednici popularno i ima tradiciju, šta je tu loše? urbani biciklizam u USA je u porastu i kritična masa je poreklom iz san franciska recimo
  • Zivan

    27.11.2016 07:31
    Najmanje urbanog biciklizma je baš u SAD, pa se ne vidi logika zašto bi Američki kutak, čija je osnovna uloga promocija američke kulture, ulazio u priču o ulozi i značaju vožnje na dva točka...
  • Nina

    27.11.2016 00:34
    Prekrečili macu-ribu, dečije radovanje :(

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti