Ispuštanje vazduha iz termoelektrane razlog buke u delovima grada

Neobični zvuk koji se povremeno čuje u gradu uznemirio je u subotu uve;e Novosađane, a kako 021.rs saznaje radi se ispuštanju vazduha iz termoelektrane u Šangaju.
Redakciji 021.rs obratilo se nekoliko građana zbog buke koja se čuje u većem delu grada, a kako kažu u TE-TO Šangaj, razloga za strah nema.
 
Naime, došlo je do ispadanja jednog od pogona, zbog čega je neophodno da se ispusti vazduh.
 
Kako nam je rečeno, hučenje će ubrzo prestati.
  • Sara

    20.11.2020 23:55
    Mogli bi da nas upozore...
    Ako imate ikakve veze i način, mogli bi da zamolite Toplanu da to radi preko dana a ne noću, kada je tišina, jer smo se bukvalno prepali. Stvarno zvuk podseća na bombardovanje, a svi smo istraumirani još od tada. Kao da stotine i stotine aviona preleće iznad Novog Sada. Danju niko ne bi ni obratio pažnju na to, jer je ionako gradska buka. I mogla bi Toplana par dana ranije da obavesti već istraumirano građanstvo o svojim radnjama i da upozori da će biti buka ali nema razloga za paniku. Kod nas se sve saznaje posle a nikad pre. Hvala.
  • Farrokh

    20.11.2020 22:59
    Mnogo buke
    ni oko čega ( Šekspir ) da li se i u Šekspirovoj čula buka?
  • Zaguljeni Sremac

    05.12.2016 07:14
    Čulo se...
    ... čak i na oboncima Fruške Gore, drago mi je da je objašnjeno žena mi se baš zabrinula to veče.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti