FOTO: Veliki deo Dunavskog parka već ograđen

Iako bi "Ledena šuma" trebalo da se otvori 16. decembra, veliki deo Dunavskog parka već sada je nedostupan građanima.
Naime, staze u parku se uređuju za klizalište i prateće objekte u sklopu privatnog projekta koji je lokalna vlast podržala sa 5,6 miliona dinara.
 
Ograde koje sprečavaju prolazak stazama su postavljene u centralnom delu, tako da po prvi put za stotinu godina postojanja parka Novosađani ne mogu da priđu jezeru gde su nekada bili labudovi Isa i Bisa.

Podsetimo da građani do polovine februara neće moći da priđu jezeru, kao i pojedinim pešačkim stazama, osim, naravno, ukoliko ne plate ulaznice po ceni od 150 do 200 dinara.

Kako trenutno izgleda Dunavski park pogledajte u galeriji.

  • Brus Vilis

    11.12.2016 01:09
    Ovom prigodom podsećam gradske oce da su zaboravili podići cenu parkinga ili bar preinačiti plavu zonu u ulici Žarka Zrenjanina u skuplju crvenu. Treba narod negde i parkirati kad dovede decu u park, a 10 dinara više po satu nije mala stvar za predužeče opterećeno troškovima za farbu i četke.
  • Pera

    10.12.2016 07:14
    Ja sam jednom stao na travu da napravim par fotografija i odmah je prisao dezurni cika i rekao da se sklonim jer ne sme da se gazi. Zato je trava i bila tako lepa.
    Cudi me kako sada travi ne smetaju sve ove konstrukcije ;)
    Svidja mi se ideja da se postavi klizaliste ali kao i sve drugo kod nas, uradjeno na neprimeren nacin i verovatno zloupotrebom.
  • vest

    09.12.2016 16:29
    park
    Nije vest da je deo parka "ogradjen", bila bi lepša vest da je "oDgradjen".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti