Novosađani doneli medalje u sambou sa svetskog prvenstva na Kipru

Reprezentativci Srbije u sambou Ivana Jandrić i Vladimir Gajić osvojili su zlatnu, odnosno bronzanu medalju na Prvom svetskom studentskom prvenstvu u Nikoziji na Kipru.
Oni su na tom takmičenju predstavljali Univerzitet u Novom Sadu.
 
Ivana Jandrić je kazala da je veoma srećna što je uspela da osvoji još jednu titulu i što je Filozofski fakultet Univerziteta u Novom Sadu predstavila na najbolji mogući način.
 
Galić je bronzanu medalju osvojio u kategoriji preko 100 kilograma, a nakon borbe je izjavio da žali što nije uspeo da uđe u finale, ali da je srećan zbog još jedne medalje. 

Teme

sambo
  • Joka

    12.12.2016 09:24
    Svaka čast, bravo.
  • K

    11.12.2016 23:46
    Da li neko zna gde može da se trenira sambo? Bio je na šarengradu nekad u atomskom ali ga duže vreme nema
  • VM

    11.12.2016 13:11
    GAISF
    @Zivan

    Sambo je sport priznat od GAISF-a, a samim tim na mogucoj listi nekada za OI. Kada ta organizacija prizna sport, automatski je priznat i od strane nadleznih ministarstava. Tako da nije bas da je slican judo-u, ako si upucen u BV/BS

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti