Vojvodina želi zlatni set, besplatan ulaz za što veću podršku

Odbojkaši Vojvodine NS seme u sredu, 21. decembra dočekuju ukrajinski Barkom u revanšu 1. kola CEV kupa.

U prvom meču Ukrajinci su slavili sa 3:1, pa Novosađane do zlatnog seta vode samo pobede od 3:0 ili 3:1.

Trener Nedžad Osmankač očekuje tešku utakmicu. - Učinićemo sve da naša mladost dođe do izražaja, da pokažemo maksimum i da napravimo rezultat koji nas vodi do zlatnog seta. A onda je sve moguće - smatra Osmankač.

Srednji bloker Čedomir Stanković kaže da ceo tim ima želju da se pred domaćom publikom prikaže u najboljem svetlu. - Naša mladost može da bude prevaga u ovom dvoboju, kao i domaći teren. Nadam se da će publika doći da nas podrži u borbi za željeni rezultat - rekao je Stanković.

Meč se igra u maloj sali Spensa od 19 časova, a ulaz je besplatan.

Vojvodina NS seme je trenutno lider u šampionatu sa devet pobeda iz deset susreta, a nakon dvomeča sa Ukrajincima do kraja godine je očekuju i četvrtfinalni dueli u Kupu Srbije protiv Partizana.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti