VIDEO: Kako je Dušan Tadić obradovao dečaka iz Novog Sada

Fudbalski reprezentativac Srbije i bivši fudbaler Vojvodine Dušan Tadić (28) ispunio je želju sedmogodišnjem Milošu Dujakoviću iz Novog Sada, koji je od Deda Mraza zatražio "dres Srbije, ali da bude od Tadića".

Naime, ovog meseca, u javnost je dospelo simpatično pismo sedmogodišnjeg Miloša koje je objavio urednik Fejsbuk stranice "Opsajd" i ujedno pokrenuo akciju da pismo stigne i do srpskog reprezentativca.

U akciju se potom uključio i Fudbalski savez Srbije, pa je Dušan Tadić odlučio da dođe iz Engleske u Novi Sad i poseti mališana u njegovom domu. Osim što je imao priliku da upozna svog idola, Miloš je na poklon dobio Tadićev dres koji je nosio na utakmici protiv Velsa u Kardifu.

- Do neba vam hvala. Miloševa želja se brzo raširila preko društenih mreža, došla je i do Tadića koji je našeg dečaka učinio najsrećnijim detetom i ulepšao nam svima ove dane pred Novu godinu - rekao je otac Miroslav.

Miloš, od trenutka kada ga je dobio, dres više ne skida.

- Uvek se trudimo da ispunimo stvari koje nas sve čine srećnim. Drago mi je zbog Miloša, lepo je što je imao jednu ovakvu želju, a ja se nadam da će mu ovo biti podstrek za ljubav prema fudbalu - rekao je Tadić, dobitnik "Zlatne lopte" FSS-a za najboljeg fudbalera Srbije u ovoj godini.

Dušan Tadić, koji se na kratko našao se u ulozi Deda Mraza, se odmah nakon kratkog boravka u Srbiji vraća na Ostrvo.

  • B

    22.12.2016 11:29
    Svaka čast majstore! Nije te mrzelo da prevališ toliki put da bi usrećio ovog dečaka! Kapa dole!
  • Joka

    22.12.2016 11:09
    Bravo ljudino.
  • Buba

    22.12.2016 10:52
    Divno!! Svaka cast! :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.