FOTO: Na Grbavici presekli stubiće kako bi se parkirali

Stanovnici Ulice Lasla Gala na Grbavici žalili su se da im je neko posekao deo stubića koji su sprečavali nelegalno parkiranje u njihovoj ulici, a saobraćajna inspekcija je odgovorila tako što je uklonila i preostale stubiće, pa se sad još više vozila parkira gde ne sme.

Naime, u delu "slepe" ulice Lasla Gala kod broja 10 nedavno su postavljeni stubići koji su sprečavali parkiranje na trotoaru. Kako su za 021.rs ispričali stanovnici ove ulice, pre nekoliko dana neko je isekao pojedine stubiće i time omogućio vozilima da se parkiraju gde stignu.

Građani su za 021.rs naveli da od gradskih službi nisu uspeli da saznaju ko treba da popravi stubiće i time spreči bahato parkiranje. U saobraćajnoj inspekciji su 021.rs rekli da su na terenu konstatovali da gradske službe nisu postavile ove prepreke i da su naložili njihovo uklanjanje.

"Inspektor je 21. decembra obavio nadzor gde je utvrdio da postoje stubovi u stanju koji su prikazani na fotografijama. Utvrđeno je da stubići nisu postavljeni od strane upravljača na putevima, niti po odobrenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve Grada Novog Sada. U toku je postupak za njihovo uklanjanje i utvrđivanje činjenica u vezi sa njihovim postavljanjem", kaže se u odgovoru inspekcije.

Svesna da je ipak potrebno obezbediti neku prepreku za bahate vozače, inspekcija je u dopisu 021.rs navela i da građani mogu kod Gradske uprave za saobraćaj da pokrenu postupak za ishodovanje rešenja za postavljanje stubića. Ovaj put legalnih.

  • @Miki

    22.12.2016 17:01
    Ne vidis dobro, poseti oftalmologa
  • Ivan Markov

    22.12.2016 15:19
    Tratnikova Ulica 12
    To se zove kultura. Zasto tog nema u Italiji Sloveniji Austriji jer su kazne za bahate rigorozne.
  • Miki

    22.12.2016 15:16
    Sumnjivo
    Po slici više liči da su stubići polomljeni, nego presečeni. Verovatnije je da su ih polomili huligani, a neko ko želi da se tu parkira jer ostaci stubova smetaju parkiranju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti