"Informatika" pomera rok za plaćanje računa sa 20. na 28. u mesecu

"Informatika" će rok za plaćanje računa od januara 2017. pomeriti sa 20. na 28. u mesecu.
"Kako bi smo izašli u susret penzionerima kao najstarijim, najugroženijim, našim najredovnijim platišama, i naravno svima onima koji zarade primaju do 25. u mesecu, rok za plaćanje računa za komunalno stambene usluge, pomeramo sa dosadašnjeg  20. u mesecu, na 28. u mesecu", saopštila je "Informatika". 
 
Ovo će se računati od računa za janur 2017, koji dospeva u februaru 2017. godine. 
  • Laki

    28.12.2016 14:44
    Imam pitanje
    za nadlezne u "Informatici".Kako mislite da naplatite dugove koji datiraju jos iz 2007-me godine,ili ih onako burazerski otpisete?Sta je sa zlatnom kuglicom?Niko iz mog okruzenja,a placaju redovno, nije u zadnjih 5 godina dobio umanjen racun.Da li naknade izvrsiteljima za utuzenje duznika obavezuju istog da naplati dug,ili i nisu u obavezi,jer to ce se preliti na one koji placaju redovno povecanjem cena?
  • Redovni platiša

    28.12.2016 13:50
    Bilo je i vreme
    Pored ovakvih uterivača dugova koji su uvedeni, pored plaćanja naknada izvršiteljima čak i kada slučajno, greškom "Informatike" dospete na listu - a redovno ste sve plaćali,
    zaista nema smisla da BILO KO, ko istavlja račun 10-tog u mesecu traži plaćanje do 20-tog u mesecu - ŠTO JE MANJE OD ZAKONSKI PROPISANOG ROKA od 15 dana.
  • Goran

    28.12.2016 13:14
    Kada ce zaposleni u informatici biti naterani da plate svoje dugove za informatiku? Ako ostali gradjani moraju da plate onda se ne moze ni njima gledati kroz prste.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti