Vozio 270 kilometara na čas na autoputu kod Novog Sada

Saobraćajna policija je tokom prazničnih dana presrela sprskog gastarbajtera, koji je na deonici autoputa u blizini Novog Sada, vozio čak 270 kilometara na čas.
U vozilima tzv. presretačima, najpre je detektovana ova brzina, a nedugo zatim je ovaj vozač zaustavljen i priveden kod sudije za prekršaje u Novom Sadu. Oduzeta mu je dozvola na mesec dana, a "zaradio" je i visoku novčanu kaznu.
 
"Pored redovnih aktivnosti, u ovim prazničnim danima pojačano je i delovanje Uprave saobraćajne policije na otkrivanju težih saobraćajnih prekršaja, kao što je prekoračenje brzine, vožnja pod dejstvom alkohola i slično. Saobraćajci u Novom Sadu su poznati i po čestim akcijama tj. punktovima poznatim kao "levak" prilikom kojih se otkrije veliki broj težih prekršaja iz oblasti bezbednosti saobraćaja", kaže predsednik Strukovnog udruženja policije "Dr Rudolf Arčibald Rajs" Nenad Ljubišić.
 
Tokom praznika je širom Srbije sankcionisano je oko 10.000 vozača, najviše zbog prekoračenja brzine, vožnje u alkoholisanom stanju i nevezivanja pojasa. Oko 500 vozača isključeno je iz saobraćaja zbog vožnje u pijanom stanju.
  • Jovanjjj

    08.01.2017 10:59
    odgovor "RADETU"
    Gdin Rade, i policajac i sudija greše. Po zakonu vi niste PRETICALI preko pune linije, već OBILAZILI, što zakon predviđa kao mogućnost. Obilaženjem se smatra kad se objekat ispred ne kteće, pa čak i ako se kreće brzinom pešaka. Tako da ste mogli da se pozovete na to da niste preticali. Jer ako kamion stoji, šta je trebalo, da svi kao budale stoje iza do besvesti i da naprave kilometarske kontrole. Trebali ste da mu kažete da pogtešno rešava problem i da zreba kamion da ukloni sa puta.
  • Jovanjjj

    08.01.2017 10:52
    Odgovor "ALEKDANDRU" i "GGu"
    Aleksandre, srećan i Vama Božić.
    GG, nisam dečkić. Naučio sam da vozim 70. a dozvolu sam dobio 75. Za 46 godina nikada nisam platio kaznu, nikad nisam izazvao ni jedan karambol. Znam sigurno da sam 100% u pravu. Problematika je u nečem drugom, što niko ne proziva. Ja se oslanjam na performanse i osobine auta. Nabudženost i sigurnost, koju on ima zbog svoje napredne tehnologije. Shvatam pak da bih trebao u celom sistemu da uočim i "ispoštujem" NAJSLABIJU KARIKU, u ovom slučaju sebe samog i to zbog godina. Shvatam da lošije vidim, sporije mislim, sporiji refleksi i da zbog toga treba da usporim na 200-220km/h. Pozdrav svima i savet, ne vređajte, već otvorite umove i za drugačija viđenja.
  • Rade

    08.01.2017 07:21
    Idem iz Iriga prema gore na sred puta stoji kolona i kamion na mestu gde je puna crta.
    Isped mene 3 auta svi dali migavac preticu taj kamion koji stoji koji ima 4 migavca.
    Prodju sva 3 naravno sa NS tablicama kad sa druge strane puta na pola zakrcio sa svojim autom Policajac iz Rume. I naravno Ups vidi vidi SLO tablica mene zaustavi.

    Stanem pred kamionom ispred mene jedva parkirao nemas gde stati jos jedan NS auto kojeg je isto tako zaustavio...kad sam pitao sta je? Kaze vozacku i dokumenta. Pitam lepo zasto me zaustavljate? Kaze presli ste punu crtu. E da ti opsujem oca... kazem gde ste se vi parlirali zakrcili ste put nemoze od vas i kamiona niko da prolazi...i on i dalje dajte dokumenta. NEDAM sam rekao jer si pustio 3 auta ispred mene i jos ovom sto je cekao kaze: ah nista odite...kao imam ovog Slovenca. E pa nece ici.

    Okrenem auto nadjem prvi normalni dio di mogu da parkiram i odem do njega i kazem mu: Sve sam snimio jer imam auto kameru i idem u Rumu do Sudije za prekrsaje. A on probajte uhapsicu vas.

    Ajde uhapsi me sjednem u auto i odem za Rumu. Satima sam cekao da dodje odvratna sutkinja penzionerka koja ima dezurstva.
    Pa to je za enverovati, pazi to nema u Tajikistanu kako se ona bahato ponasala, kako sam joj pokazao snimak ONa: WOW vidi sve se vidi, bas zanimljivo ova stvarcica ali vi ste presli preko pune crte ona meni i kaze; 15000 dinara kazna.

    Necu da platim. Onda cu vas u zatvor staviti ona meni. sta hocete vise? Serbendija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti