Smenjen načelnik novosadske policije Siniša Radaković, postavljen Milorad Šušnjić

Dosadašnji načelnik novosadske policije Siniša Radaković je smenjen sa ove funkcije i na njegovo mesto je sada postavljen Milorad Šušnjić, saznaje 021.

Šušnjić je proteklih 16 meseci bio načelnik policije u Subotici, a pre toga je radio u kriminalističkoj policiji u Novom Sadu i to kao šef grupe za razbojništva, iznude i otmice.

Koji je razlog za smenu Radakovića nije poznato, a njemu je uručeno rešenje o raspoređivanju na novu funkciju u Direkciji policije u Beogradu, tako da se vraća u prestonicu odakle je i došao u Novi Sad.

Do promene u vrhu novosadske policije dolazi u trenutku kada se prema statističkim podacima u Novom Sadu smanjuje kriminal, ali s druge strane javnost nema takav utisak, jer je prošle godine zabeleženo više obračuna kriminalnih bandi na ulicama Novog Sada, i to ne samo iz Srbije, već i iz Crne Gore.

  • Kolega

    19.01.2017 09:00
    Konačno!!!
    Svaka čast za odabir novog načelnika!!! Konačno neko ko je išao stepenik po stepenik u karijeri, sposoban i vredan!!! Puno sreće u radu Šušnjiću!!!!
  • Snezana

    19.01.2017 06:56
    Policija u Petrovaradinu
    Nasu policiju treba podrzati u svakom smislu, a nije bas tako uvek. Posebno policiju iz Petrovaradina pozdravljam, licno na kucnu adresu su nam doneli deciju markicu za autobus. Mnogi bi to bacili, neko je nasao i predao policiji, a oni doneli nama. Komunalnu policiju definitivno ukinuti, a novac uloziti vise u ovu pravu policiju. Pozdrav iz Sr. Kamenice
  • Mislite

    18.01.2017 13:22
    da
    Mislite da će ovaj čovek zaustaviti rat narko dilera+huligana (jedno te isto) na ulicama Novog Sada, varate se.
    Navodno je Ministar policije objavio rat Crnogorskim narko dilerima, ali ne i Novosadskim, Beogradskim, Niškim, Leskovačkim, Lazarevačkim, Subotičkim, Somborskim, Kragujevačkim..........

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti