VIDEO: Zbog havarije ulice oko Dunavskog parka bez vode do 21h

Iz asfalta u Pionirskoj ulici, pored Dunavskog parka, od 10 časova zbog havarije na vodovodnoj mreži izbijala je velika količina vode.

Kako su za 021.rs naveli u "Vodovodu i kanalizaciji" njihove ekipe su izašle na teren nakon dojave građana kako bi sanirali havariju.

Zbog radova na sanaciji kvara od oko 11 časova isključena je voda na Bulevaru Mihajla Pupina u delu od ulice Ignjata Pavlasa do Pionirske, kao i u Pionirskoj ulici.

Radovi bi trebali da budu gotovi do 21 čas.

  • ahahahahahaaaaa

    25.01.2017 12:37
    stvarno ste jadni
    sramota me sto sam novosadjanin kad citam vase placene komentare! toliko mrznje da je to vec postalo nestvarno. ko god da nesto uradi, napravi, vama ne odgovara... gde je ta tolerancija za koju se toliko hvatate? zadojeni ste mrznjom prema ljudima koji su nesto i uradili a da nisu zuto plavi.... fasisticki sajt!
  • novosađanin

    25.01.2017 11:38
    igustirali
    Dok se popravlja ova cev, u Dunavskom parku zavladala tišina na klizalištima. Novosađani koji su se tako radovali brzo su izgustirali ulaznice, pa iznajmljivanje, pa oštrenje klizaljki ,pa kratke smene ,elairpa kiosci sa kuvanom farbanom toplom vodom i brzom hranom. Sve je to sada zamrlo, zatvoreno i prazno. Kućice zatvorene sem 2-3 na ulazu prodaju med, kožu i slatkiše.
  • Perica

    25.01.2017 11:01
    #####
    Obavezno ograditi !!!
    Priroda nam darovala mini Klizalište...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti