Hvala vam, znamo da nismo sami

Povodom poslednjih presuda Višeg suda u Beogradu u sporovima protiv Radiodifuznog preduzeća "021", našoj kući javio se veliki broj građana sa porukama podrške.

Međutim, dosta je i onih koji žele i spremni su da odmah pomognu i finansijski.

Redakcija 021 se zahvaljuje svim pojedincima, posebno onima koji žele da uplate sredstva kao vid konkretne podrške da se spasemo od drastičnih kazni, ali građani treba da znaju da su žalbe na presude uložene, da sudski proces još traje i da za sada nema potrebe za bilo kakvim donacijama.

Mi nastavljamo svoju borbu na sudu, nadamo se da će nepravda biti ispravljena i o svemu ćemo blagovremeno informisati javnost.

Još jednom, 021 se zahvaljuje na velikoj podršci, znamo da nismo sami.

  • Stari

    31.01.2017 16:47
    Hvala sto nas izvodite iz tame cenzure.Samo hrabro,pravda pobedjuje.
  • Neka

    28.01.2017 22:19
    Neka vas nama ,pa bar se nekada svađali ,pa poslije i mirili .Ako bude trebalo da skupljamo novac javite ,jer ste prije svega i vi sto puta skupljali za druge.
  • dobrotvorka

    28.01.2017 15:23
    PESMA
    "NE MOŽE VAM NIKO NIŠTA, JAČI STE OD SUDBINE
    MOGU SAMO DA VAS MRZE , ONI ŠTO VAS NE VOLE"!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti