FOTO: Pomoćnik direktora policije i komandant Žandarmerije obišli pretučenog novosadskog žandarma

Pomoćnik direktora policije Slobodan Malešić i komandant Žandarmerije Goran Dragović obišli su danas u Kliničkom centru Vojvodine žandarma Borisa J. (34) koji je 25. januara brutalno pretučen u Kisačkoj ulici.
FOTO: Pomoćnik direktora policije i komandant Žandarmerije obišli pretučenog novosadskog žandarma
Foto: 021.rs

Malešić i Dragović pružili su podršku povređenom kolegi i istakli da Ministarstvo unutrašnjih poslova stoji iza svojih službenika i da nasilje nad policajcima neće biti tolerisano, saopštio je MUP.

Inače, Boris je stabilnog stanja i oporavlja se na Klinici za ortopediju, potvrđeno je ranije za 021 u Kliničkom centru Vojvodine.

Lekari su se danima borili da stabilizuju stanje pripadnika žandarmerije, koji je ranjen iz svog službenog pištolja i pretučen u prisustvu supruge, a koja je takođe zadobila povrede pokušavajući da ga odbrani.
 
Žandarma su napali osuđeni narkodiler i njegov prijatelj, a sve su zabeležile kamere. Obračun, o kojem se policija nije detaljno oglašavala, trajao je nekoliko minuta, dok ga nije prekinula interventna policija. Napadači se nisu opirali hapšenju.

  • mileva

    31.01.2017 14:03
    a da je
    a da je zandar malo razmislio pa pozvao policiju do ovoga ne bi ni doslo
  • laki

    31.01.2017 10:32
    bas
    Gledajuci snimke dogadjaji su cudni?Zandar pali auto odlazi od njega,par minuta ga nema a supruga takodje odlazi na istu stranu to traje oko 5 minuta?Sta se desava ne znamo ,,vreme oko pola dva iza ponoci,vreme za izlaske na veceru i poseta prijateljima,doduse ona je kao sumanuta trcala gore dole i niko je nije napao,bas cudno vece?
  • Novosađanin oduvek

    30.01.2017 06:57
    Ovde je nešto baš jako čudno i za razliku od mnogih sa ovog sajta simpatizer sam sadašnje vlasti ali baš zbog toga smatram da bi se ovaj slučaj trebao detaljno ispitati i dati izjava za javnost.
    Ovo je strašno šta se događa u gradu kulture a u stvari u gradu nasilja, pucnjave i ubijanja.
    Građani su baš živo zainteresovani ali i uplašeni jer ako je stvarno skoro ubijen istreniran ali i naoruran žandar šta mi da očekujemo da nam se desi našoj deci a i nama ako malo negde kasnije iuzađemo ali nemora ni tove već samo da redovno šaljemo decu uškolu gde i tamo umalo da nije bilo povređenih ili čak ubijenih.
    Stvarno, ali stvarno nešto u Novom Sadu nije u redu i kao građanin koji redovno plaća porezi i ponaša se ljudski želim da se ovo zlo u Novom Sadu što pre završ i javnost bude istinski informiosana ali baš i nisam u to siguran.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti