Univerexport pokreće program "200 budućih lidera", šansa za mlade da se zaposle

Univerexport pokreće program "200 budućih lidera", sa ciljem zapošljavanja mladih, svršenih studenata.
Pripravnici će proći intenzivan program obuke u trajanju od 12 meseci, nakon čega će dobiti šansu da ta znanja pretoče u stalni radni odnos. 
 
Program "200 budućih lidera" počinje 2017. a završiće se 2025. godine. Tokom svake od predviđenih osam godina, Univerexport će zaposliti po 25 mladih ljudi koji će svoje veštine steći u sektorima komercijale, marketinga, IT-a i lanca snadbevanja. 
 
Prvi u nizu konkursa je Konkurs za buduće eksperte iz oblasti Upravljanje kategorijama proizvoda (jedna od osnovnih i najbitnijih disciplina na kojoj se zasniva poslovanje trgovinskih lanaca), koji traje do 8. februara 2017. Po završetku programa u trajanju od 12 meseci, svaki polaznik će imati šansu da zasnuje radni odnos na neodređeno vreme.
 
Sam program podrazumeva sledeće faze: 
 
1. Angažovanje u maloprodajnom objektu i upoznavanje sa procesima rada na radnim mestima smenovođe odeljenja i zamenika poslovođe (trajanje dva meseca)
 
2. Angažovanje u direkciji kompanije i upoznavanje sa radom sektora – lanac snabdevanja, marketing, finansije, veleprodaja, tranzit, IT (trajanje jedan mesec)
 
3. Angažovanje u sektoru Category Managementa na poziciji pripravnika na period od devet meseci
 
Uslovi za prijavu: 
 
1. Master diploma ekonomskog fakulteta, FTN-a, PMF-a
2. Poznavanje Office paketa programa
3. Znanje engleskog jezika
 
Nakon završetka programa kandidati će imati priliku da nastave karijeru na poziciji Category Managera ili asistenta. Prijava se vrši popunjavanjem onlajn formulara na adresi www.univerexport.rs/posao sa obaveznom naznakom UKP Program 2017, sa rokom do 8. februara. 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti