Novosađani danas na Trgu slobode zbog pucnjava i kriminala

Grupa građana "Dva minuta tišine" danas na Trgu slobode organizovaće protest pod nazivom "Zašto nismo bezbedni? - Zaštiti život".
Na ovaj način građani Novog Sada žele da iskažu zabrinutost zbog bezbednosne situacije u gradu, ali i da upute apel nadležnima zbog povećanja nasilnih obračuna kriminalnih grupa na novosadskim ulicama. Kako ističu organizatori protesta, u tim sukobima ugroženi su svi građani, uključujući i pripadnike policije.
 
Takođe, ovim javnim okupljanjem poslaće se poruka da još uvek nije usvojen "Aleksin zakon" kao i poruka da se traži "Pravda za Vukašina".
 
Skup će početi u 15 časova.
  • Trt

    10.02.2017 11:17
    @
    Činjenica br. 1: niko pošten i normalan se ne druži sa takvim šljamom.
    Činjenica br. 2: pošto su do guše upetljani u takve poslove, snađe ih i sudbina onih koji ih vode.
    Činjenica br. 3: isti takvi do guše upetljani nahvale nastradale kao fine i poštene, jer takvima i sebe smatraju.

    Rezultat: priča o nekakvoj ugroženosti prolaznika i normalnog sveta.
    Rešenje: samo prestaneš o sebi i nastradalima da pogrešno razmišljaš kao o onormalnom svetu i sve će doći na svoje mesto.
  • @Trt

    07.02.2017 13:50
    Ti smatras pogresno i frljas se razmisljanjima i filozofijom. A ja cinjenicama. Eto ne moras da gledas Italiju, Rusiju, Ameriku, Brazil, itd, dovoljno je bivsu nam republiku CG. Prvo su se dugo ubijali samo kriminalci medjusobno.
    Onda se presla granica i poceli su da stradaju njihovi clanovi porodica, kumovi, rodjaci, prijatelji.
    Odmah nakon toga, u vrlo kratkom roku su poceli i slucajni prolaznici, gosti u kaficu/restoranu, itd.
    Dakle kad se jednom predje ta granica i kad strada bilo ko osim direktnih krivaca (nebitno koliko blizak im bio), bukvalno svi neduzni postaju "fair game" i moguca kolateralna steta.
  • Trt

    07.02.2017 10:03
    @@

    Očigledno nisi shvatio sarkazam, dotične uopšte ne smatram nedužnima, već voljnim i svesnim saučesnicima.

    Te priče kako su se siroti našli samo na pogrešnom mestu u pogrešno vreme piju vodu samo među naivnima i onima koji lažu sebe ili druge.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.