OBAVEŠTENJE

Početkom 2012. godine portal 021 je organizovao konkurs za najbolju priču Novosađana o svom kvartu ili naselju, a pristigao je 121 tekst.

Odabrano je i objavljeno 37 najkvalitetnijih tekstova u ciklusu "Šta to sija u tvom kraju", koji uz autorske tekstove naših novinara čine izuzetno vrednu zbirku autentičnih priča o Novom Sadu, njegovim kvartovima, krajevima, ulicama, istorijatu, gradskom odrastanju, itd.

Međutim, pokretanjem novog sajta decembra 2015. godine, trajno je izgubljena kompletna arhiva fotografija, samim tim i onih koji su ilustrovali ove tekstove.

Želja nam je da sve članke sačuvamo u posebnom odeljku koji će biti trajno vidljiv na ovom portalu, pa vas molimo, ukoliko je vaš tekst bio objavljen, a kojim slučajem ste sačuvali i te fotografije, da nam ih pošaljete na mejl radio021@021.rs kako bismo ga ponovo opremili.

Unapred zahvalni, Vaš 021!

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti