FOTO: "Čistoća" apeluje na građane da prestanu da prave divlje deponije u Novom Sadu

Radnici "Čistoće" danas su u Livadskoj ulici u Petrovaradinu, očistili divlju deponiju koja se redovno pravi na toj lokaciji.
Grupa kontejnera u Livadskoj ulici je uklonjena, jer za njima više nema potrebe, naveli su iz "Čistoće".
 
 
"Štaviše, upravo oko kontejnera, koji su se nalazili na zelenoj površini, nesavesni pojedinci su konstantno pravili divlju deponiju i rasipali smeće", dodaju iz ovog preduzeća. 
 
 
Iz "Čistoće" apeluju na građane Livadske i okoline da smeće odlažu u kontejnere koji su im na raspolaganju u ulicama Franje Štefanovića, Fruškogorskog odreda i Podunavskog odreda. Osim toga, apeluju i na građane u drugim delovima Novog Sada i prigradskim naseljima da ne rasipaju smeće oko kontejnera.
 
 
Podsetimo, sličan apel "Čistoća" je nedavno uputila i zbog deponije koja se konstantno formira na Mišeluku.
  • СРЕМАЦ

    24.02.2017 08:13
    Дивљаци
    Џаба Чистоћа апелује на грађане,грађани то не раде.Дивље депоније праве дивљаци,којима овај град не значи ништа.
  • AAA

    23.02.2017 22:31
    Mamine maze
    Ma ljudska bica su neverovatna. Imam prijatelja koji je sav "fensi", smeker, skupa garderoba, zivotni prostor mu uredjen moderno, da sve boje budu slozene, on sav u trendu, sve uvek najbolje, mamin mezimac, sve mu uvek cinili, polomi se mama da mu udovolji, da on uziva u zivotu.........Uredan uvek!

    Vec nekoliko puta, kada idem negde sa njim je maramicu bacio na trotoar! Obrise nos i hop! Odmahda se on resi prljave maramice. Kada sam ga pitao zasto to radi, rekao je da ce to prva kisa da rastopi i da ne treba da se brinem!

    E sada uporediti to ponasanje sa njegovom brigom o sebi i svojem prostoru… briga ga za zajednicko, jer to nije njegovo.
  • ns

    23.02.2017 20:31
    Tako je to kada je pola "grada" zamenilo proplanke za beton, jos je sve to novo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti