Parking iza Matice srpske će biti behatoniran

"Parking servis" planira da u toku ove godine privremeni parking iz Matice srpske dodatno uredi, tako što će tucaničku podlogu zameniti behatonom.

U tom preduzeću navode da su u toku pripreme za tendersku dokumentaciju, a da bi radovi verovatno trebalo da uslede tek na leto, tokom godišnjih odmora, kada ima manje potrebe za parkinzima.

Za razliku od tog privremenog, parking u Radničkoj ulici će i dalje ostati u tucaniku, ali će biti asfaltirani prilazi. Kako su pojasnili u "Parking servisu", iako je zemljište u gradskom vlasništvu, ta površina ne može da se asfaltira sve dok se ne usvoji regulacioni plan. Naime, prostor za parking na toj lokaciji je ucrtan na mestu gde je u međuvremenu sagrađen vrtić, i dok se ponovo ne ucrtaju parking mesta, ne može se asfaltirati.

U "Parking servisu" su najavili i da ove godine planiraju da asfaltiraju i urede parkiralište kod Instituta u Sremskoj Kamenici, kao i da u Futoškoj ulici, preko puta kasarne postavi 13. NS bike stanica.

  • Читалац

    01.03.2017 12:22
    Тако стоје ствари
    Челници Матице и Библиотеке занемарили су правило да великом паркингу није место под прозорима ових установа. Али зар је то важно кад је овде је реч о великом дилу између њих и Паркинг сервиса. Продане душе, ни култура више није што је некад била!
  • Nervirach

    28.02.2017 22:22
    Za ove sto su mi stavili minus da dopunim. E demokrate, debelo ste zasrali sto ste odnegovali ove da niknu ponovo.
  • alias

    28.02.2017 16:33
    'P' again
    Хоће бити свечаног отварања? ;)

    Као ономад када је отворен у прашини, све са булументом заслужних и свитом новинара..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti