Krivična prijava protiv mladića čiji je pas napao devojčicu

Novosadska policija će podneti krivičnu prijavu protiv dvadesetogodišnjeg Filipa S. zbog toga što je njegov pas napao devetogodišnju devojčicu pre dve nedelje na igralištu na Novoj Detelinari.

Filip je pronađen posle skoro dve nedelje, na saslušanju je negirao da je to uradio njegov pas, ali su u policiji rekli za Kurir da su svedoci prepoznali i njega i psa, pa će, kako je saopštila novosadska policija, krivična prijava biti podneta za izazivanje opšte opasnosti.

Incident se dogodio 19. februara kod dečijeg i igrališta za basket na Bulevaru Evrope, gde je nedavno ograđen i prostor za istrčavanje pasa. Svedoci su ispričali da je mladić sedeo na klupi i držao psa na povocu, a da se ovaj u jednom trenutku iznenada otrgao i ujeo devojčicu za usne kojoj je prilikom udarca izbijen i donji zub. Nije poznat razlog zbog kojeg je pas skočio na dete.

Posle incidenta mladić je pobegao, a devojčici je sanirana posekotina u Dečijoj bolnici. Roditelji su tek nakon pet dana od incidenta obavestili pojedine medije o tome šta se dogodilo.

Teme

pas
  • Teodosije III

    11.03.2017 07:56
    Stalno se prica io nekim traumama. Mene su ujedali psi vise puta i nemam nikakve traume.

    Pogledajte slike gde psi ne napustaju vlasnike ni u bolnici pa vam mozda nesto bude jasnije:

    http://petface.net/autisticnog-decaka/

    http://paszavas.com/u-ovoj-bolnici-psi-mogu-da-obilaze-svoje-tesko-bolesne-vlsnike/

    http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/vjerni-psi-nisu-se-odvajali-od-umiruce-djevojcice-koja-je-u-bolnici-lezala-u-komi/3627534/

    http://www.magazin.ba/zanimljivosti/starac-je-bio-na-rubu-smrti-a-onda-su-mu-doveli-njegovog-jednookog-psa-u-bolnicu-54888.html

    https://www.klix.ba/magazin/zanimljivosti/tronogi-pas-i-bolesni-djecak-najbolji-prijatelji/121023101

    http://petface.net/odluka-za-sve-pohvale-ljubimci-mogu-u-posetu-bolesnim-vlasnicima/



  • ns ja

    10.03.2017 10:02
    Mali bi trebalo žestoko da bude kažnjen NAJPRE zato što je pobegao i nakon toga na sve načine pokušao da negira krivicu, a potom i za ono prvo što i jeste problem, a to je nemar usled kojeg je njegova životinja ugrizla i povredila dete na igralištu!!! A za korpe da vam kažem, uz obavezu stavljanja KORPE na brnjicu uveo bih i obavezu da psi moraju i da nose PELENE!!!! Jer toliko s.ru, da sada osim što svugde vrvi od psećeg izmeta, nego to i smrdi - čitave poljane i kvartovi, toliko je uzelo maha! A komunalna policija da dobije nedeljne zadatke tokom naredne bar dve godine da moraju da ispišu minimum 100 novčanih kazni argumentovanih i dokazanih/nedeljno za nesavesne vlasnike, ili da se UKINE ista! Ej bre ne rade ništa, gori su od gradskih referenata koji bar samo sede po kafićima -ovi se vozikaju po gradu i zezaju, a kad već postoje neka nešto rade!
  • Detelina

    09.03.2017 15:17
    Vidjao sam da vlasnici pse i puste sa povoca i tako ih setaju gradom.Ovakvo ponasanje treba strogo sankcionisati visokim novcanim kaznama.Volim pse,ali zivotinje su zivotinje,vode se instinktom i mogu uvek napasti.Smatram da treba zabraniti drzanje velikih i opasnih pasa u gradu kao kucne ljubimce.Mesto im je da cuvaju imanje,dvoriste.Mladic je jos pobegao,kukavica!!!Dete ostalo bez zuba, i to verovatno stalnog ,zbog neodgovornog vlasnika.Narocito je ucestala defekacija pasa gde god stignu po gradu,a vlasnike mrzi da pokupe fekaliju u kesu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti