Novi Sad daje 105,8 miliona dinara za projekte iz oblasti sporta

Gradska uprava za sport i omladinu raspisala je javni poziv za dodelu 105,8 miliona dinara za programe iz oblasti sporta.

Novi Sad će ovako podržati projekte koji se tiču organizovanja sportskih kampova, zaštite zdravlja sportista, antidopinga, sprečavanja nasilja i nedoličnog ponašanja u sportu, kao i korišćenja sala i sportskih objekata u državnoj svojini za sportske aktivnosti.

Za sredstva mogu konkurisati sportske organizacije sa teritorije Novog Sada koje rade najmanje godinu dana.

Rok za slanje prijava je 27. mart, a konkursna dokumentacija se može preuzeti na www.novisad.rs i www.sio.novisad.rs.

  • darko

    09.03.2017 20:53
    planinar
    Nadam se da ce planinari da dobiju vise od 60 hiljada dinara.
  • Kaligula

    09.03.2017 18:06
    Ne. Pravo pitanje je koliko ima fiktivnih sportskih klubova samo na papiru. Evo ja znam ali ne mogu nista. Samo u jednom sportu konkretno znam za 10 koji nemaju ni prostoriju ni clanove a uredno dobijaju novac itd. Cik istrazite...
  • Orwell Vegan

    09.03.2017 17:39
    Volim budzet
    Ovo nije konacna suma. Novac ne ide samo preko regularnih konkursa. Pitajte recimo Turisticku organizaciju koliko daje za klubove. Dobro se secam koliko je u Pokrajini islo mimo konkursa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti