FOTO: Trećesrbijanac Miroje Jovanović podneo prigovor na kandidaturu Belog

Miroje Jovanović iz Treće Srbije podneo je danas, u svojstvu birača, prigovor Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) na proglašenje predsedničke kandidature Luke Maksimovića zvanog Ljubiša Preletačević Beli.
Jovanović je na Fejsbuk stranici postavio i fotografije teksta prigovora koji sadrži 18 tačaka.
 
"Sine Luka, dobio si od čike prigovor na kandidaturicu. Reko da te jutros obradujem i razbudim bolje od kafice. Ljubi čika Miroje! #samojako", napisao je Jovanović na svom profilu na Fejsbuku.
 
 
Miroje Jovanović obavljao je funkciju pomoćnika gradonačelnika Novog Sada u prošlom sazivu, ispred stranke Treća Srbija. On je u tom periodu bio i blizak saradnik sadašnjeg predsednika Treće Srbije Miroslava Parovića, koga je kandidovala koalicija Narodni slobodarski pokret.
  • ja

    16.03.2017 08:59
    A to je taj Miroje, advokat iz stranke koju je formirala Udba. A njegovog šefa Parovića je onomad doveo prof. Ilija Kovačević na FTN da indoktrinira studente u A1 pričom o Kosovu srcu Srbije.
  • Misliliac

    16.03.2017 06:34
    Da ponovim
    I da ponovim:
    Neko se uplašio Belog!!!
  • Strašno

    15.03.2017 13:27
    šta
    Strašno je da Treća Srbija postoji i danas, pogotovo na Pokrajinskom nivou, i lokalnoj vlasti Grada Novog Sada. Užas, kad vidim "advokat" Miroje, a niko ne zna za njega.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti