Prijave za "Dunavsku sonatu" do 10. aprila

Festival "Dunavska sonata" biće održan 4, 11. i 18. avgusta na Štrandu.
Cilj organizatora je da i ove godine okupe mlade i talentovane muzičare, koji bi se predstavili delima klasične muzike.  
 
Pravo učešća imaju svi muzičari iz Vojvodine stariji od šest godina. Oni se mogu predstaviti samostalno, uz pratnju korepetitora ili u sastavima (duo, trio, kvartet). Mogu se prijaviti i akapela horovi, kao i metal i rok sastavi koji će odsvirati dela klasične muzike u prilagođenom aranžmanu.
 
Svi zainteresovani muzičari mogu se prijaviti na zvaničnu audiciju, slanjem kratke biografije i naziva kompozicije kojom bi se predstavili na festivalu. Rok za prijave je 10. april. Audicija će biti održana 23. aprila, a odlukom stručnog žirija biće napravljena selekcija u tri kategorije: 
 
- deca do 12 godina 
- mladi do 20 godina
- stariji od 20 godina. 
 
Pobednike u svakoj kategoriji čeka novčana nagrada od 100 hiljada dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti