Fruška gora, Tvrđava i kej omiljena mesta Novosađana

Više od polovine Novosađana navelo je da su im kej, Petrovaradinska tvrđava i Fruška gora omiljena mesta u Novom Sadu gde provode slobodno vreme.

Prema istraživanju agencije Ninamedija, kao omiljena mesta navode se još Štrand, parkovi i centar grada. Tek u manje od 2% slučajeva kao omiljene su navodili Ribarsko ostrvo i pijace.

Razlike su primetne kada se gleda starosna dob ispitanika, pa se tako uočava da Novosađani starosti do 44 godine najviše uživaju na keju, posebno učenici i studenti, dok stariji od 45 godina u najvećem broju navode Frušku goru.

Inače, tokom anketiranja Novosađani su, sem ponuđenih odgovora, kao omiljena mesta navodili sve što im padne na pamet, pa se među njima našao i tržni centar Big, ali i salaši, kafane, dečija igrališta, itd.

Istraživanje je sprovedeno u periodu  od 9. do 12. marta telefonskim anketiranjem na reprezentativnom uzorku od 1.202 ispitanika na teritoriji grada Novog Sada.

  • @dejan

    19.03.2017 11:14
    E aj ne se*i molim te.
  • Sale NS

    19.03.2017 11:04
    Tačno
    To smo dokazali i juče kada smo svi pokupovali autobuse i parkirali ih od Keja i Tvrđave pa da Fruške Gore ! Ovde fali još jedno omiljeno mesto, Ribarsko ostrvo, jer smo ido tamo parkirali.
  • Dejan

    18.03.2017 17:35
    Mislim da je preciznije reci da je Fruska Gora omiljeno mesto za odlaganje plasticnih flasa i limenki novosadjana. Najtuznije je sto u tome prednjace deca i omladina, bez ikakvog osecaja da je to sto rade veoma jadno, a ne "cool"...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti